УКР РУС

Ірландія – Україна: Павелко емоційно відреагував на перемогу "синьо-жовтих" у матчі Ліги націй

9 червня 2022 Читать на русском

Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко поділився враженнями від поєдинку з Ірландією у рамках Ліги націй.

"Україна стартує з перемоги у Лізі націй 2022/2023. Холоднокровна та майстерна гра команди Олександра Петракова, заслужений результат та найкращі вболівальники, які прийшли на стадіон Авіва у Дубліні підтримати нашу збірну! Важливі перші три очки у третьому розіграші турніру. Це перший крок до головної мети у цій Лізі націй – повернення у Лігу А.

Ірландія – Україна – 0:1 – відео шедевра Циганкова та огляд матчу Ліги націй

Вітаю всіх вболівальників, а насамперед наших воїнів на передовій, футболістів і тренерський штаб з цією перемогою! Вдалої підготовки команді до матчу проти Вірменії, який відбудеться 11 червня у польському Лодзі. Слава Героям! Слава Україні!" – написав Павелко у своєму Facebook.

Нагадаємо, збірна України мінімально обіграла Ірландію у поєдинку Ліги націй, єдиний гол забив Віктор Циганков. Перемога дозволила піднятись на другу сходинку та набрати 3 очки – стільки ж у Шотландії та Вірменії (останні провели 2 зустрічі, Україна та Шотландія – по 1).

Україна втримала перемогу над Ірландією – випадковий гол Циганкова та Лунін врятували експериментальний склад Петракова