УКР РУС

Іньєста вибачився перед гравцями "Реала" за відсутність гравців "Барселони" на гала-вечорі ФІФА

10 січня 2017 Читать на русском

Півзахисник "Барселони" Андрес Іньєста вибачився перед деякими футболістами "Реала" за відсутність на церемонії нагородження ФІФА.

Футболісти "Барселони" не прибули в штаб-квартиру ФІФА в Цюриху на гала-вечір, де були нагороджені найкращі футболісти, тренери, футбольні функціонери та визначена команда року-2016. Відсутність каталонців викликало великий резонс. Навіть форвард "Реала" Кріштіану Роналду висловив жаль у зв'язку з відсутністю гравців "Барселони".

Роналду – найкращий футболіст 2016 року за версією ФІФА

Андрес Іньєста зателефонував гравцям "Реала" і пояснив, що відсутність гравців "Барселони" ніяк не зумовлена суперництвом між футболістами команд. Також капітан каталонців зазначив, що в клубі були різні думки щодо поїздки до Цюриха, інформує Marca.

Дані Алвес: Гравці "Барселони" повинні були приїхати на церемонію ФІФА

Додамо, що у "Барселоні" пояснили відсутність гравців на церемонії нагородження ФІФА підготовкою до матчу-відповіді 1/8 фіналу Кубка Іспанії, який відбудеться 11 січня.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу