УКР РУС

Інвестори з України врятують італійський клуб

14 січня 2014 Читать на русском

Президента донецького "Шахтаря" Ріната Ахметова розглядають одним із кандидатів на інвестування в купівлю італійського клубу "Брешія", повідомляє Brescia Oggi.

Місцевий бізнесмен Джамп'єро Маненті в найближчі дні повинен офіційно стати новим власником ломбардійского клубу, який виступає в Серії B і перебуває на межі банкрутства. При цьому на його придбання насамперед орієнтований український капітал.

Сам Маненті відкидає можливість участі Ахметова в цій угоді. "Ні, за мною не стоїть донецький "Шахтар" Ріната Ахметова та Мірчі Луческу. Хоча дійсно - гроші прийдуть за кордону і у мене є друзі в Україні.

Мені дуже шкода, що не вдалося все оформити ще в понеділок, проведення операцій українськими банками сповільнюється через новорічні свята. Сподіваюся, до 20 січня все буде вирішено", - заявив Маненті.

Відзначимо, що подібні чутки ходили ще в 2011 році. Тоді наставник "Шахтаря" Мірча Луческу спростував можливість придбання Ринатом Ахметовим покупки "Брешії", яка зіткнулась з фінансовими труднощами.