УКР РУС

"Інтер має шанс": екс-тренер Челсі назвав трьох гравців, які нашкодять Ман Сіті у фіналі Ліги чемпіонів

9 червня 2023 Читать на русском

Екс-наставник Челсі Роберто Ді Маттео порівняв свою команду зразка 2012 року з Інтером. Італієць проаналізував шанси Індзагі на перемогу над Манчестер Сіті в Лізі чемпіонів.

"У Пепа Гвардіоли неймовірна команда, але в Інтера є шанс. Мій Челсі навчив, що з мотивацією все можливо. Ви йдете до церкви з усією командою і молитесь. Жарти вбік, мотивація має значення, і ми її мали. Ми не були в гарній формі, але були переконані, що зможемо виграти. У Інтера такий самий дух, вони не схожі на налякану команду.

Манчестер Сіті – Інтер: прогноз на фінал Ліги чемпіонів

Гвардіола – це більше, ніж тренер, але він знає, наскільки конкурентоспроможними є італійці, і боїться нас. Грати проти нього складно. Він вкладає якість у кожну систему та змінює, коли ви цього не очікуєте. До півфіналу 2012 року ми дивилися десятки ігор Барселони, намагаючись зрозуміти її слабкі сторони. Ми думали про всі можливі рішення. Результат завжди був однаковий: перемогти було неможливо. Ми знали, як захищатися, і у нас був такий чемпіон, як Дідьє Дрогба. У Індзагі також організована команда. Звичайно, вони повинні знати, що не будуть багато тримати м'яч, але мають завдавати Манчестере Сіті болю щоразу, коли у них буде шанс.

Мені дуже подобаються Лаутаро і Барелла. Це дві загрози для Гвардіоли. Дрогба з Інтера – це Лукаку. Я знав його у Челсі. Я можу сказати, що якщо він у формі, він може зламати світ. Він чудовисько, і він ніколи не зупиняється, і зараз він у формі", – цитує екс-наставника "синіх" Football-italia.

Нагадаємо, що Челсі Роберто Ді Маттео зустрічався з Гвардіолою, який очолював Барселону, у півфіналі Ліги чемпіонів. За сумою двох матчів "сині" перемогли каталонців (3:2). У фіналі лондонці здолали Баварію (1:0) і здобули трофей.

Манчестер Сіті зіграє проти Інтера в фіналі Ліги чемпіонів 10 червня. Початок матчу о 22:00 за київським часом.

Інтер не приречений у фіналі ЛЧ проти Ман Сіті – "клітка" для Холанда, роль екс-зірки Шахтаря і згадка про часи Шевченка