УКР РУС

"Інтер" знищив "Аталанту" завдяки хет-трикам Банеги та Ікарді, "К’єво" і "Наполі" розгромили своїх суперників

12 березня 2017 Читать на русском

Результативним видався 28 тур Серії А. Так, "К’єво" розгромив "Емполі", "Наполі" впевнено переміг "Кротоне", "Удінезе" переграв "Пескару", "Інтер" познущався над конкурентом за потрапляння до єврокубків – "Аталантою", а "Фіорентина" мінімально подужала "Кальярі".

В "Емполі", що перебуває на 17 місці, справи не такі плачевні, як у трійки аутсайдерів, однак команда Мартушелли в кожній грі б’ється за очки, аби забезпечити собі місце в Серії А. "Віслюки" в першому таймі забили двічі, відзначившись після подач з правого флангу, а згодом "веронці провели ще два м’ячі. "К’єво" перебуває на одинадцятому місці.

У матчі першого кола "Фіорентина" на Сардинії перемогла "Кальярі" – 5:3. Гра-відповідь виявилася не такою результативною. Перший тайм, незважаючи на домінування гостей, відбувся без забитих м’ячів. На останніх секундах матчу Тельйо шикарно пройшов флангом та виконав подачу на голову хорвату Калінічу – 1:0! "Фіалки" перебувають на восьмій сходинці.

Остання та безнадійна "Пескара" зустрічала "Удінезе". Перший тайм залишився за гостями – головою відзначився Сапата. Через трохи "Удінезе" відзначився ще двічі. "Дельфіни" відповіли голом ветерана Мунтарі. Отож, маємо перемогу команди Дельнері – 3:1.

"Наполі" після вильоту з Ліги чемпіонів від "Реала" грав проти скромного "Кротоне". Перший гострий момент створили гості, який змарнував Тротта. На 32 хвилині Лоренцо Інсіньє заробив та реалізував пенальті. На старті другого тайму Фальчінеллі міг встановити нічию – Рейна врятував "біло-блакитних". В другій половині матчу Мертенс відзначився двічі та вивів "Наполі" на друге місце. Однак нагадаємо, що вже сьогодні поки що третя "Рома" зіграє проти "Палермо". В 29 турі команда Саррі протистоятиме "Емполі".

В Мілані відбувався один з центральних матчів туру. Вже на 34 хвилині господарі трощили бергамасків – 5:0. Перші два м’ячі команда Піолі провела після штрафного та пенальті. Хет-триками вистрілили аргентинці "чорно-синіх" Ікарді й Банега. Тепер на рахунку Мауро в чемпіонаті налічується 20 голів. "Інтер" піднімається на четверту сходинку та готується до матчу проти "Торіно".

Чемпіонат Італії, 28 тур

"Кєво" – "Емполі" – 4:0

Голи: Інглезе, 22, Пелліс'є, 40, Бірса, 75, Цесар, 89

"Фіорентина" – "Кальярі" – 1:0

Гол: Калініч, 90+2

"Пескара" – "Удінезе" – 1:3

Голи: Мунтарі, 84 – Сапата, 20, Янкто, 51, Теро, 55

"Наполі" – "Кротоне" – 3:0

Голи: Інсіньє, 31, пен, Мертенс, 66, пен., 70

Вилучення: Давіде Нікола (тренер "Кротоне"), 55

"Інтер" – "Аталанта" – 7:1

Голи: Ікарді, 17, 23, пен., 26, Банега, 31, 34, 68, Гальярдіні, 52 – Фройлер, 42