УКР РУС

Інтер запропонував Де Врею 5-річний контракт

6 березня 2018 Читать на русском

Міланський Інтер зацікавлений в придбанні захисника збірної Нідерландів Стефана Де Врея.

Міланський Інтер бажає підсилитись захисником збірної Нідерландів і римського Лаціо Стефаном Де Вреєм, повідомляє Gazzetta dello Sport.

Мілан – Інтер: Перенесене дербі може відбутися 9 травня

Трансферні плани Інтера сходяться на футболістах, які влітку отримають статус вільного агента. Зокрема, міланський клуб намагається підписати контракт зі Стефаном Де Вреєм, у котрого контракт з Лаціо закінчується влітку 2018 року.

Інтер вже запропонував футболісту п'ятирічний контракт, що включає в себе щорічну заробітню плату в розмірі 4,2 мільйона евро плюс бонуси.

Мета міланського клубу полягає в тому, щоб сформувати один з найкращих дуетів центральних захисників в чемпіонаті з Де Вреєм та Шкріняром.

Спортивний директор Лаціо Іглі Таре дав коментар до цієї новини: "Де Врей не хоче підписувати довгостроковий контракт з Лаціо, а з майбутньою командою він вже визначився".

"Ми сподівалися на продовження контракту, проте в кінці сезону наші шляхи розійдуться", – повідомив Іглі Таре.

Після сильного старту сезону в Серії А Інтер бореться за місце у Лізі чемпіонів. Зігравши 26 турів Інтер посідає 5 місце, маючи в своєму активі 51 очко, відстаючи від лідера чемпіонату Наполі на 18 очок.

Лаціо: детальне представлення суперника київського Динамо у Лізі Європи