УКР РУС

Інтер у компенсований час драматично вирвав перемогу над Тоттенхемом

18 вересня 2018 Читать на русском

У першому турі Ліги чемпіонів Інтер здобув перемогу над Тоттенхемом завдяки голам Ікарді та Весіно, забитих на останніх хвилинах зустрічі.

Перший тайм пройшов досить рівно. Тоттенхем, в цілому, мав територіальну перевагу, а футболісти Інтера намагалися компенсувати її великою кількістю ударів та подач. Виходило не дуже – у даному відрізку гри "шпори" були більш гострими, маючи шанс вирватись вперед вже на 13-й хвилині після класного удару Еріксена зі штрафного – Хандановіч спокійно взяв цей постріл. На 37-й Харрі Кейн при виході віч-на-віч відіграв вже й голкіпера, однак йому не вистачило поля.

Інтер – Тоттенхем – 2:1 – відео голів та огляд матчу

У другому таймі Тоттенхем остаточно заволодів ініціативою й дуже швидко перетворив свій тиск у гол. На 53-й хвилині Еріксен вигриз м'яч у боротьбі та завдав потужного удару з-за меж штрафного у дальній нижній кут – Хандановіч парирував, але Ламела примудрився підправити м'яч назад на Крістіана. Той завдав другого удару, і м'яч рикошетом від Міранди по дузі влетів у ворота Інтера – 0:1! Вже через п'ять хвилин міланці могли відігратися, але удар головою Ікарді після подачі з флангу парирував Ворм. Лондонці відповіли на це двому ударами Еріка Ламели, які не без труднощів парирував Хандановіч.

Десь з другої половини тайму Тоттенхем остаточно заволодів перевагою. Здавалося, що Інтер таки програє, але на 85-й хвилині Мауро Ікарді замкнув подачу Асамоа гарматним пострілом з лінії штрафного – такий парирувати було неможливо. Міланці пішли уперед і на 90+2-й хвилині вирвали перемогу завдяки голу Матіаса Весіно. Фінальний свисток зафіксував перемогу Інтера – 2:1.

Ліга чемпіонів УЄФА, Група В, 1-й тур

Інтер – Тоттенхем – 2:1

Голи: Ікарді, 85, Весіно, 90+2 – Еріксен, 53

Барселона в меншості розгромила ПСВ завдяки хет-трику Мессі