УКР РУС

Інтер та Лаціо зіграли внічию у Мілані

30 грудня 2017 Читать на русском

Інтер на "Сан-Сіро" в 19 турі Серії А не переміг Лаціо – 0:0.

У попередніх двох турах Інтер здобув рівно нуль балів, програвши Удінезе та Сассуоло. Окрім того, команда Спалетті в Кубку Італії програла Мілану. Перший тайм минув без голів, хоча на 20 хвилині Мілінковіч-Савіч ледве не відкрив рахунок – удар серба витягнув Хандановіч. На 30 хвилині вже Стракоша по-справжньому вступив у гру та парирував постріл Перішича.

Коли команди відіграли 13 хвилин другого тайму, Борха Валеро вистрілив з лінії штрафного – знову Стракоша врятував римлян. На 60 хвилині м’яч після удару Іммобіле зачепив руку Скріняра. Джанлука Роккі призначив пенальті, але після перегляду відеоповтору своє рішення відмінив. За десять хвилин до кінця матчу Феліпе Андерсон як слід не влучив по сфері після прострілу від Іммобіле, втративши чудову нагоду для взяття воріт. Варто сказати, що нападника Інтера Мауро Ікарді, якого надійно закрили гравці римлян, зовсім не було помітно в атаці

"Чорно-сині" набирають 41 пункт (3 місце), Лаціо – п'ятий. У 20 турі Інтер зіграє проти міцної Фіорентини. Сімоне Індзагі готуватиме "орлів" до матчу проти СПАЛу.

Чемпіонат Італії, 19 тур

Інтер – Лаціо – 0:0

Турнірна таблиця Серії А