УКР РУС

Інтер розтрощив К'єво та вийшов на перше місце в чемпіонаті, Фіорентина розгромила Сассуоло

3 грудня 2017 Читать на русском

В матчі 15 туру Серії А Інтер каменя на камені не залишив від К'єво, Фіорентина легко переграла Сассуоло, а Болонья з Кальярі розійшлися нічиєю.

Інтер вдома каменя на камені не залишив від К'єво. Міланці з самого початку матчу заволоділи ініціативою і створювали момент за моментом біля воріт Соррентіно. Справа йшла до голу і Перішич на 23 хвилині відкрив рахунок. Наприкінці першого тайму Ікарді подвоїв перевагу чорно-синіх. В другому таймі Інтер ще двічі забив зусиллями Перішича та Скріньяра, ну а в компенсований час Перішич офоримв хет-трик і поставив крапку в матчі.

Фіорентина вдома без проблем обіграла Сассуоло. Фіалки на правах фаворита проводили більше часу в атаках, однак відкрили рахунок в матчі ближче до кінця першої половини. Лауріні зробив класний навіс, а Сімеоне головою замкнув. А на 42 хвилині після класної передачі Теро Верету подвоїв перевагу флорентійців. В другому таймі К'єза довів рахунок до розгромного, скориставшись передачею Теро.

Болонья та Кальярі розійшлися нічиєю. Болонья більше контролювала м'яч, однак Кальярі також не забував про атаки. Моментів щоправда було небагато і здавалось, що команди підуть на перерву за нічийного рахунку, однак Жоао Педро на 42 хвилині вивів Кальярі вперед. На початку другого тайма Іоніце мав нагоду зробити перевагу Кальярі комфортною, але Мірнате відбив цей постріл на кутовий. Болонья почала перехоплювати ініціативу і таки зрівняла рахунок. Дестро ударом головою замнув навіс до штрафного майданчика.

Після цього туру Інтер набрав 39 очок та вийшов на чисте перше місце. Фіорентина завдяки цій перемозі набрала 21 пункт і зрівнялась з Міланом. Болонья і Кальярі залишились на своїх позиціях.

Чемпіонат Італії 2017/18, 15 тур

Інтер – К'єво – 5:0

Голи: Перішіч, 23, 57, 90+2, Ікарді, 38, Скріньяр, 60

Фіорентина – Сассуоло – 3:0

Голи: Сімеоне, 32, Верету, 42, К'єза, 71

Болонья – Кальярі – 1:1

Голи: Дестро, 81 – Жоао Педро, 42