УКР РУС

"Інтер" розгромив "Кальярі", "Ювентус" не здолав "Удінезе", "Торіно" переміг завдяки хет-трику Белотті

5 березня 2017 Читать на русском

В 27 турі Серії А по три пункти здобули "Дженоа", "Інтер", "Торіно". "Сассуоло" та "Ювентус" не переграли своїх суперників.

Сімнадцятий "Емполі" приймав шістнадцятий "Дженоа". "Грифонів" після невдалих матчів нещодавно очолив тренер Андреа Мандорліні. Долю гри вирішили два голи гостей на 89 та на 90+1 хвилинах. Генуезці перебувають на п’ятнадцятій позиції. В наступному турі на "Дженоа" очікує дербі проти "Сампдорії"!

В попередньому турі "Інтер" поступився "Ромі". "Кальярі" – не "вовки", і міланці зобов’язані були брати три очки на Сардинії. В першому таймі "чорно-сині" забили двічі поспіль, на що острів’яни незадовго до свистка на перерву відповіли точним ударом ветерана Бор’єлло. В другій половині протистояння "Інтер" довершив розгром суперника – 5:1 за гостями. "Інтер" – п’ятий. В 28 турі команда Стефано Піолі зіграє з "Аталантою", яка теж бореться за вихід до єврокубків.

"Сассуоло" без травмованого нападника Дефреля грав проти передостаннього "Кротоне". Можливо, відсутність француза не дозволила "зелено-чорним" вразити ворота Кордаца. Хоча за ударами "Кротоне" перевершив опонентів. "Сассуоло" перебуває на дванадцятій позиції.

Здавалося, в "Торіно" вдома не виникне проблем з "Палермо", але першими забили сицилійці. В другому таймі рятувати "биків" взявся голеадор Белотті, за вісім хвилин оформивши хет-трик! Тепер Андреа з 22 м’ячами очолює гонку бомбардирів. "Торіно" піднімається на дев’яте місце.

"Ювентус" вперше у сезоні зіграв внічию. "Удінезе" протягом всього матчу не поступався лідеру чемпіонату. Рахунок відкрив Сапата, вигравши єдиноборство в Бонуччі. На 60 хвилині захисник "Старої синьйори" виправив свою помилку, замкнувши подачу Дибали зі стандарту. В 28 турі Серії А "Ювентус", що нині має перше місце та 67 очок, протистоятиме "Мілану"!

Чемпіонат Італії, 27 тур

"Емполі" – "Дженоа" – 0:2

Голи: Нтчам, 89, Хільємарк, 90+1

"Кальярі" – "Інтер" – 1:5

Голи: Бор’єлло, 42 – Перішіч, 34, 47, Банега, 39, Ікарді, 67, пен., Гальярдіні, 89

"Кротоне" – "Сассуоло" – 0:0

"Торіно" – "Палермо" – 3:1

Голи: Белотті, 73, 76, 81 – Рісполі, 30

Вилучення: Балог, 76 ("П")

"Удінезе" – "Ювентус" – 1:1

Голи: Сапата, 37 – Бонуччі, 60