УКР РУС

"Інтер" пропускає чотири, але тріумфує. "Удінезе" втрачає. Результати 30-го туру Серіі А. ВІДЕО

1 квітня 2012 Читать на русском

У своєму стартовому матчі наставник міланського "Інтера" Андреа Страмаччоні здобуває красиву перемогу з великою кількістю голів, хет-триком Дієго Міліто і трьома реалізованими пенальті генуезців у другому таймі.

Це ніякі не жарти, Панове! У матчі на "Джузеппе Меацца" "інтерісті" повеселити публіку дев'ятьма голами, з них 4 (!) - з пенальті. Буде видно, який зі Страмаччоні тренер за ефективністю, а ось за ефектністю він може посягнути на святі істини бразильського футболу, в яких важливо просто забивати, бодай на один гол більше за суперника. Всі думали, що кінцівка матчу "Борусія" - "Штутгарт" - це трилер, але що тоді витворили міланці з генуезцями?! Фантастичний матч.

Щодо інших матчів, то "Фіорентина" продовжує своє вільне падіння. Тепер вона на останній рятівній сходинці, за якою прірва Серії В. Відстань до "Лечче" становить 5 очок, що поки досить безпечно, проте якби південці перемогли, то було б лише скромних 3 пункти. "Палермо" здобуло свою першу в сезоні гостьову перемогу, причому вольову. Абель Ернандес постарався - забив і віддав гольову. "Удінезе" багато шансів не отримав, а те, що мав, не використав. Ді Натале спочатку головою влучив у штангу, коли воротар був безсилим допомогти, а згодом накрутив опонента і дав у верхній, проте кіпер "Сієни" класним сейвом врятував для тосканців перемогу.

"Кальярі" - "Аталанта" - 2:0 (1:0)

Голи: Конті, 11, Пінілья, 55

"Лечче" - "Чезена" - 0:0:


"Фіорентина" - "Кєво" - 1:2 (0:1)

Голи: Льяїч, 71 - Пелліссьє, 24, Рігоні, 88

"Інтер" - "Дженоа" - 5:4 (3:1)

Голи: Міліто, 13, 27, 87 (пен.) - Моретті, 45+1, Паласіо, 59 (пен.), Джілардіно, 80, 90 (обидва з пенальті)

Вилучення: Жуліо Сезар, 79 - Беллускі, 84

"Болонья" - "Палермо" - 1:3 (0:0)

Голи: Соренсен, 50 - Будан, 68, Абель Ернандес, 76, Ілічіч, 86

Вилучення: Мантовані, 81 (друга жовта)

"Сієна" - "Удінезе" - 1:0 (0:0)

Голи: Дестро, 70