УКР РУС

"Інтер" поступився "Кальярі", "Сассуоло" вдався камбек проти "Кротоне"

16 жовтня 2016 Читать на русском

У 8 турі італійського чемпіонату "Інтер" не переміг "Кальярі", "Сассуоло" здолав "Кротоне", "Дженоа" розійшовся "миром" з "Емполі", а "Лаціо" дивовижно врятувався на останній секунді матчу.

У випадку перемоги "Інтер" де Бура наздоганяв би поки другий "Наполі". Найкращий момент "Інтера" в першому таймі змарнував Ікарді. Бомбардир не влучив у ворота з одинадцятиметрової позначки. На початку другого тайму Жоау Маріу таки заштовхав сферу до сітки. Однак після пропущеного м’яча острів’яни активізувалися, забивши два голи. Спочатку Мелькьоррі пробив повз Хандановіча, а на 85 хвилині вже сам словенський воротар після флангового прострілу закинув шкіряного у власну "брамку". Таким чином, "Кальярі" набирає 13 балів. В рамках наступного туру "Інтер" зіграє проти "Аталанти".

"Кротоне" намагається вибратися з самісінького дна таблиці. Команда з гарячого італійського півдня вже на другій хвилині вийшла вперед в матчі проти "Сассуоло". Однак "Кротоне" не втримав бажану перемогу, пропустивши два м’ячі протягом 80-и хвилин. Завдяки вольовій перемозі "зелено-чорні" здобувають 12 пунктів.

"Лаціо", в попередньому турі розгромивши "Удінезе", грав проти середняка "Болоньї". В старті гри гості, вдало виконавши штрафний удар, відкрили рахунок. Коли до фінального свистка лишалися секунди, Умар "привіз" пенальті. Іммобіле з "позначки" був влучним, подарувавши "орлам" нічию.

"Дженоа" та "Емполі" не виявили дужчого, зігравши 0:0. До слова, "грифони" годину грали в меншості – за отримані дві жовті картки арбітр "попросив" з поля Лазовіча.

Чемпіонат Італії, 8 тур

"Дженоа" – "Емполі" – 0:0

Вилучення: Лазовіч ("Д"), 34

"Інтер" – "Кальярі" – 1:2

Голи: Ж. Маріу, 56 – Мелькьоррі, 71, Хандановіч, 85, аг

На 26 хвилині Ікарді ("І") не реалізував пенальті

"Лаціо" – "Болонья" – 1:1

Голи: Іммобіле, 90+6, пен. – Еландер, 10

"Сассуоло" – "Кротоне" – 2:1

Голи: Сенсі, 83, Єммелло, 86 – Фальчінеллі, 2