УКР РУС

Інтер переміг Рому завдяки дублю Ікарді

26 серпня 2017 Читать на русском

Рома в рідних стінах грала проти Інтера (2 тур Серії А). Перемогу вирвали гості – 3:1. За "чорно-синіх" забивали Ікарді та Весіно.

Лучано Спалетті протистояв своїй колишній команді, яку віднедавна тренує Ді Франческо. У Роми на правому фланзі атаки замість проданого Салаха в старті вийшов француз Дефрель. Матч відвідало чимало відомих персон, зокрема актор Кевін Спейсі та "Імператор" Тотті.

Перший гострий момент втратив "чорно-синій" Кандрева. Столичні "вовки" відповіли влучанням в стійку від Стротмана та ефективним голом Джеко. Після забитого м’яча Рома зіграла по-італійськи, тобто сіла в оборону. Наприкінці першого тайму Наінгголан розрядив свою гармату в стійку.

На 56 хвилині трапився спірний момент. Здавалося, що Скріняр завалив Перотті, однак арбітр Ірраті пенальті не призначив. Після влучання того-таки Перотті в каркас воріт, Інтер завдяки зусиллям Кандреви та Ікарді зрівняв рахунок. Хвилин через десять аргентинець забив вдруге! Наприкінці матчу Перішичу знову вдався асист, на цей раз хорват виклав м’яча на ногу Весіно. Команда з Мілану має в активі шість очок.

У 3 турі "вовки" гратимуть з Сампдорією. Інтер – проти СПАЛа.

Чемпіонат Італії 2017/18, 2 тур

Рома – Інтер 1:3

Голи: Джеко, 15 – Ікарді, 67, 77, Весіно, 87