УКР РУС

Інтер мінімально переграв К'єво, Лаціо розгромив Сампдорію

22 квітня 2018 Читать на русском

В рамках 34 туру італійської Серії А Інтер обіграв К'єво, Лаціо розгромив Сампдорію, Аталанта мінімально здолала Торіно, Кротоне вирвав перемогу в Удінезе.

Аталанта мінімально переграла Торіно. В другому таймі Фройлер відкрив рахунок в матчі, однак Льяїч вже через 3 хвилини відновив рівновагу. Але Госенс зумів вирвати для "бергамаскі" перемогу, замкнувши передачу Кастаня з флангу.

Інтер також мінімально здолав К'єво. І також рахунок було відкрито лише в другій половині матчу. Ікарді без проблем забив у майже порожні ворота після передачі Д'Амброзіо, а подвоїв перевагу міланців Перішич, який відзначився після класної комбінації "нерадзуррі". Стемпинський відзначився лише голом престижу на 90 хвилині.

Лаціо вдома розтрощив Сампдорію. Розпочав розгром Мілінковіч-Савіч, а ще до перерви Де Врей подвоїв перевагу римлян. А вже по перерві дубль Іммобіле зробив рахунок розгромним і не залишив надії Сампдорії на позитивний результат.

Кротоне вирвав перемогу в Удінезе. На початку матчу команди обмінялись забитими голами, на гол Лазаньї миттєво відповів результативним ударом Сімі. Гра йшла до нічиєї, але Кротоне зумів вирвати перемогу завдяки голу Фараоні на останніх хвилинах.

Після цього туру Інтер набрав 66 очок і залишився на 5 позиції, Лаціо з 67 пунктами розташувався на одну сходинку вище. Сампдорія після своєї ганебної поразки лишилась на 8 місці, К'єво після поразки від Інтера з 31 балом розташувався трохи вище зони вильоту. Кротоне також набрав 31 пункт і лише 2 бали відділяють його від небезпечної зони. Удінезе з 33 заліковими балами розташувався на 15 позиції. Аталанта завдяки своїй перемозі набрав 55 очок і обігнала на 1 пункт Мілан, Торіно з 47 очками лишився на 10 позиції.

Чемпіонат Італії 2017/18, 34 тур

Аталанта – Торіно – 2:1

Голи: Фройлер, 53, Госенс, 64 – Льяїч, 56

К'єво – Інтер – 1:2

Голи: Стемпинський, 90 – Ікарді, 52, Перішич, 61

Лаціо – Сампдорія – 4:0

Голи: Мілінковіч-Савіч, 32, Де Врей, 43, Іммобіле, 85, 88

Удінезе – Кротоне – 1:2

Голи: Лазанья, 6 – Сімі, 7, Фараоні, 86