УКР РУС

"Інтер" без Ікарді переміг "Емполі", "К’єво" здолав "Сассуоло" завдяки хет-трику Інглезе та вісім голів у Турині

12 лютого 2017 Читать на русском

Недільні матчі 24 турі Серії А виявилися багатими на голи. По три бали в поєдинках здобули "Інтер", "К’єво", "Аталанта" та "Торіно".

П’ятий "Інтер" грав проти сімнадцятого "Емполі" без свого дискваліфікованого лідера Ікарді. Тренер "чорно-синіх" Стефано Піолі поставив на вістря атаки Едера та ветерана Паласіо. Перший тайм завдяки голу Едера закінчився перемогою господарів. Також шикарні шанси мали Паласіо та Гальярдіні, однак чудову реакцію демонстрував воротар Скорупскі. На другий тайм "Інтер" вийшов із запізненням. На початку 50-их хвилин протягом кількох секунд Круніч та Макарроне втратили нагоду, аби спробувати зачепитися за очки, і в наступній атаці Кандрева встановив кінцевий рахунок – 2:0. Міланці – четверті. В 24 турі Серії А "Інтер" зіграє проти скромної "Болоньї".

Початок матчу в провінції Модена виявився багатим на події. На третій хвилині центральний оборонець "Сассуоло" Летсхерт за позбавлення суперника гольової можливості отримав червону картку та "привіз" пенальті. Роберто Інглезе з "позначки" поцілив у стійку. Незабаром господарі в персоні Матрі, який добив "шкіряного" в сітку після сейву Соррентіно, вийшли вперед. Та незадовго до свистка на перерву Інглезе після подачі з кутового таки добився свого – 1:1. У другому таймі "45" номер "віслюків" забивав ще двічі, причому обидва рази після подач з правого флангу. Команда з Верони перебуває на десятому місці.

Шоста "Аталанта" навідалася на Сицилію. Гості перемогли без особливих проблем – 3:1. До слова, другий гол бергамасків забив Алехандро Гомес, скориставшись жахливою помилкою Яяло. Тепер "Аталанта" посідає високу для себе п’яту сходинку.

Вже на 15 хвилині "Торіно" розривав "дельфінів" на шматки – 3:0. Один з голів провів антигерой попереднього туру Аєті. В другому таймі "бики" забили ще два м’ячі. Однак "Пескара", до своєї честі, до фінального свистка зуміла тричі вразити "рамку" Харта (один з голів у власні ворота оформив Аєті). На рахунку Белотті уже 17 влучних пострілів. Попереду лишень римський "вовк" Джеко. У 25 турі команда Міхайловіча поїде в гості до "Роми" – Джеко проти Белотті.

Чемпіонат Італії, 24 тур

"Інтер" – "Емполі" – 2:0

Голи: Едер, 14, Кандрева, 54

"Сассуоло" – "К’єво" – 1:3

Голи: Матрі, 24 – Інглезе, 39, 56, 67

Вилучення: Летсхерт ("С"), 3

На 4 хвилині Інглезе ("К") не реалізував пенальті (стійка)

"Палермо" – "Аталанта" – 1:3

Голи: Чочев, 42 – Конті, 19, Гомес, 26, Крістанте, 79

"Торіно" – "Аталанта" – 5:3

Голи: Фальке, 2, Аєті, 10, Белотті, 15, 61, Льяїч, 53 – Аєті, 74, аг, Беналі, 75, 83