УКР РУС

Інгулець в більшості не зміг обіграти Металіст 1925 та залишився в зоні ризику

25 травня 2023 Читать на русском

Інгулець та Металіст 1925 зустрілись у поєдинку 28-го туру УПЛ. Читайте звіт про зустріч на "Футбол 24".

Обидва клуби борються за виживання – Металіст 1925 має трохи кращу турнірну ситуацію. Команди продемонстрували, що мають приблизно однаковий рівень – за 15 хвилин виник один гострий момент, коли Козиренко зі штрафного з правого флангу поцілив у поперечку.

Рух та Минай розписали нічию на руку конкурентам – львів'ян двічі рятувала поперечка

Моментів виникало дуже мало. В якийсь момент оператор почав знімати котика, який лежав і позіхав поруч з полем. Після цього Мартинюк трохи струсонув гру та ледь не забив ударом в падінні після рикошету від захисника, але трохи не влучив.

Після поновлення гри Металіст 1925 дуже швидко залишився в меншості – Жичиков пішов у відбирання проти Козака, а арбітр вирішив, що захисник харків'ян сфолив на жовту картку. Останні 10 хвилин, на відміну від більшої частини гри, були насичені небезпечними моментами.

Спочатку Дмитренка зупинили за мить до удару по воротах. Далі були моменти Інгульця: Кучеренко головою пробив у кут, але Мозіль потягнув, а через 2 хвилини Ковальов метрів з 30 пробив у поперечку. Арбітр додав 4 хвилини до гри, але потужний удар Козиренка, який став останньою небезпекою в грі, теж не став гольовим.

"Із Йовічевічем вип’ємо кави": хорват зі Львова респектує Мудрику і Україні, його батько воював проти сербів