УКР РУС

Інфантіно запропонує Буффону роботу в структурі ФІФА

15 лютого 2018 Читать на русском

Президент ФІФА Джанні Інфантіно зібрався переманити легендарного кіпера Ювентуса та збірної Італії Джанлуїджі Буффона в функціонери.

Збірна Італії не поїде на чемпіонат світу в Росії, що раніше означало б автоматичне завершення кар’єри 40-річного воротаря після сезону 2017/18.

"Я дуже-дуже розчарований через чемпіонат світу. Ледве не плакав: перший італійський президент ФІФА, а Кубок світу пройде без Італії. Думаю, всі розчаровані, оскільки ми говоримо про команду з багатими традиціями, яка максимально викладається на подібних турнірах.

"Ми пограбували дітей": про що Джіджі Буффон шкодуватиме до кінця свого життя і хто встав у ряд з Роналдо, Індзагі та Батістутою

Мені хотілося б вручити кубок Буффону. Чи може він обійняти посаду в ФІФА? Так, я збираюсь зустрітися з ним особисто та запропонувати такий варіант", – цитує Інфантіно Gazzeta dello Sport.

Нещодавно з'явилася інформація про те, що Джанлуїджі Буффон може відновити виступи за національну збірну. Однак, після невдалої гри з Тоттенхемом у Лізі чемпіонів (2:2) сам гравець не виключив завершення кар’єри незабаром.