УКР РУС

Індзагі-старший оголосив про свій відхід з Беневенто – тренер кинув кілька жорстких звинувачень керівництву

24 травня 2021 Читать на русском

Матч проти Торіно (1:1) став для Філіппо Індзагі останнім на тренерському містку Беневенто.

"У моменти перемог ми всі були єдиними, але коли почалися поразки, я відчув себе самотнім. Вони навіть зробили офіційну заяву, в якій мене звинуватили в тому, що я не дивився останні п'ять хвилин гри проти Кротоне (1:1). Я не можу прийняти брехню, важливо рости і після поразки. Я розчарований, адже працював зі своїми помічниками по 10 годин на добу.

Гаттузо офіційно покинув Наполі після невиходу в Лігу чемпіонів

Так, я несу відповідальність за цей результат, але я йду з високо піднятою головою. Я хотів би зустрітися з Беневенто там, де вони цього заслуговують. Завдяки цьому складу у них є все необхідне, щоб найближчим часом повернутися в Серію А.

Однак винен не лише я. Ми грали з високо піднятою головою після того, як багато виграли в Серії B. Але на цьому рівні не можна дозволяти собі недооцінки. У таких умовах прогрес неможливий. Беневенто та його фанати назавжди залишаться в моєму серці. Прошу вибачення за те, як ця історія закінчилася", – наводить слова Індзагі Football Italia.

Додамо, що легендарний форвард Мілана очолив Беневенто два роки тому. Під його керівництвом команда вийшла в Серію А і чудово провела першу половину поточного сезону (10 місце). Втім, друге коло перетворилося на жах – одна перемога у 19 турах і виліт.

Ювентус розгромив Болонью і завдяки осічці Наполі пробився у ЛЧ, Мхітарян на останніх хвилинах подарував Ромі єврокубки