УКР РУС

Імовірність зникнення "Сталі" дорівнює нулю, - Ісраелян

13 лютого 2016 Читать на русском

Президент "Сталі" Вардан Ісраелян прокоментував стан справ у дніпродзержинському клубі.

"Сьогодні імовірність зникнення дніпродзержинської "Сталі" з футбольної карти країни дорівнює нулю. У будь-якому разі в Дніпродзержинську футбольний клуб буде існувати. Все робиться для того, щоб ми гідно пройшли ліцензування згідно вимог ФФУ і Прем'єр-ліги. На жаль, відсутність тренувальних полів у Дніпродзержинську змусила нас перебазувати всі команди до Київської область, де є всі умови для плідної роботи. Але можу запевнити, що домашні матчі команда буде проводити на стадіоні "Метеор" в Дніпропетровську, де в ці дні ведуться активні роботи щодо підготовки до весняних ігор чемпіонату та Кубку України.

Головна установка акціонерів: клуб зобов'язаний зробити все і навіть трохи більше, щоб вболівальники, звичайні шанувальники футболу Дніпродзержинська та Дніпропетровської області не відвернулися від "Сталі" та продовжували нас підтримувати. Нічого не змінилося в плані модернізації стадіону та клубної інфраструктури. Стадіон у місті будуватиметься, поля будуть зводитися. Як тільки створимо хоча б мінімальні умови для життєдіяльності - команда буде готовою повернутися до Дніпродзержинська.

На даний момент "Сталь" плідно готується до сезону в Туреччині, проводяться спаринги. Підготовка націлена на якісний виступ команди у весняній частині чемпіонату і розіграшу Кубку країни", - зазначив Ісраелян.

Нагадаємо, наразі існують дві різні "Сталі" - клуб, яким керує ГО ФК "Сталь" і віце-президентом якого є Богдан Наполов, і команда екс-керівників донецького "Металурга" на чолі з Варданом Ісраеляном.

Читайте також:
"Сталь" перебазується і буде грати домашні матчі у Києві та Дніпропетровську

Процес ліквідації "Сталі" розпочався, гравці мають забрати документи і стати вільними агентами, - Наполов

Питання "Сталі" на особливому контролі ФФУ, - Іванов

Фанати "Сталі": Ми не можемо мовчати і спостерігати збоку, як чужими руками знищується наш улюблений клуб