УКР РУС

"Іллічівець" проведе внутрішнє розслідування щодо підозрілого матчу проти "Гірник-Спорту"

17 листопада 2016 Читать на русском

Наставник "Іллічівця" Олександр Севідов розповів, що клуб розпочне розслідування стосовно матчу Першої Ліги проти "Гірник-Спорту".

"Ми не можемо не реагувати на все це – зачепили нашу честь! У мене немає підстав не вірити Ігорю Жабченку. Тому керівництво клубу прийняло рішення провести внутрішнє розслідування. На час проведення якого всім футболістам, тренерам, працівникам клубу заборонено давати будь-які коментарі та інтерв'ю пресі.

Ми опитаємо своїх футболістів і докладемо максимум зусиль, щоб пролити світло на ситуацію, що склалася. Ми ретельно проаналізуємо всю інформацію і зробимо відповідні висновки. Зі свого боку я можу заявити, що готовий зустрітися з паном Кочетовим, з іншими функціонерами ФФУ і відповісти на всі їхні запитання.

Кочетов: У матчі "Іллічівець" – "Гірник-Спорт" були очевидні порушення принципів чесної гри

Також я хочу звернутися до пана Кочетова і пана Баранки і звернути їх увагу на матч "Верес" – "Іллічівець". За моєю інформацією там також були аномальні ставки на перемогу "Вереса" – ставилися значні суми на перемогу господарів навіть, коли ми вели в рахунку. Я не хочу нікого звинувачувати, ні своїх футболістів, ні "Верес". У мене немає доказів, просто дійшла така інформація і я її прошу перевірити. Буду дуже радий, якщо ця інформація не підтвердиться.

У нашому футболі, це ні для кого не секрет, відбувається дуже багато поганих речей. Наш футбол хворий і необхідно постаратися зробити його чистішим", – сказав Севідов.

"Іллічівець" – "Гірник-Спорт". 218 тисяч фунтів на перемогу господарів

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях