УКР РУС

"Іллічівець" - "Ворскла". Анонс

28 серпня 2011 Читать на русском

Павлов на хвилі тріумфу їде у майже рідний Маріуполь.

8 тур. 27.08.2011. 16:00. Маріуполь, стадіон "Іллічівець". Пряма трансляція на каналі "Футбол", текстова трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

За каденції Миколи Петровича на посту головного тренера "Іллічівця" трапилось багато цікавих речей. І йдеться не тільки про епохальну прес-конференцію Павлова, на якій він в брутальній формі засумнівався в сексуальній орієнтації арбітра, а в тих результатах команди, які при ньому показували азовці. Саме при Петровичу "Іллічівець" посідав високі місця в таблиці, доходив до пізних стадій Кубка України і навіть пробився у Кубок УЄФА.

Тепер Павлов добивається успіхів з "Ворсклою". Всі говорили про те, що на перемозі у Кубку України потенціал полтавчан вичерпався. Але ротація у складі призвела до того, що під тренерською рукою Павлова ворскляни ожили, "пропустивши" один сезон, вони знову повернулись. Цього разу пробила Полтава собі вікно у Європу через чемпіонат, а вже у кваліфікації Ліги Європи ми стали свідками історичного прориву "біло-зелених" до групового раунду турніру. Тепер команді потрібно вчитися грати на два фронти. І не просто відбувати номер, але і спробувати добитись успіхів і на внутрішній, і на зовнішній аренах. Підбір виконавців і хороша лава запасних дозволяє "Ворсклі" розраховувати на виконання високих завдань.

"Іллічівець", попри гучні заяви, виглядає поки що "зелено". Команда не готова боротися не те, щоб за єврокубкові місця, а навіть за середину таблиці. Чотирнадцята сходинка цілком відповідає стану справ у команді і грі підопічних Яремченка. Ну а чого можна очікувати від колективу, в якому виступає 21 орендований гравець?! До речі, посеред тижня із "Шахтаря" на допомогу в Маріуполь відправились ще два хороших бійця - Іщенко та Віценець. Ймовірно, ці хлопці серйозно допоможуть "Іллічівцю" в руйнівних діях. А от зі створенням атак складніше. Азовці не виграють від першого туру, а забили у сімох попередніх іграх лиш три голи.

Дискваліфікований: Невмивака ("Іллічівець")
Травмований: Ковальов ("Іллічівець")

У чемпіонаті України суперники провели між собою 28 поєдинків. 16 разів виграли маріупольці, 8 звитяг в активі ворсклян і ще чотири матчі завершилися внічию.

Наш прогноз: 1:2