УКР РУС

Ігуаїн зізнався про секрет успіху "Ювентуса" та чому уникає суперництва з Роналду

5 травня 2017 Читать на русском

Форвард "Ювентуса" Гонсало Ігуаїн розповів про завдання туринської команди на сезон.

"Суперництво з Кріштіану Роналду? Ні, я роблю все можливе, щоб не думати про інших. Зараз команда близька до великої мети, і ми не повинні дивитись на інших. Требл? Вся команда хоче перетворити цей рік на сезон-мрію, тому важливо крок за кроком наближатись до мети.

Гра у фіналі з "Реалом"? Це буде особлива ситуація для мене, адже протистоятиму колишнім партнерам. Я провів там сім сезонів і сформувався як гравець. Однак "Монако" – сильний клуб. "Юве" повинен бути обережним.

Також ми дуже сконцентровані на чемпіонаті. Хочемо перемогти "Торіно" та якнайшвидше закрити питання нашого чемпіонства.

Я завжди спокійний і ніколи не втрачаю впевненості у футболі. Ті, хто наполегливо працюють, потім отримують винагороду. Я присвячую себе футболу дуже багато і завжди намагаюся робити все, щоб залишатися спокійним.

Секрет успіху "Ювентуса"? Те, що ми команда, в якій всі працюють разом. Ми зрозуміли, наскільки ми сильні, ми знаємо, ми можемо боротися з будь-ким, так що це питання віри. Ми близькі до трьох важливих цілей, і ми сподіваємося досягти їх", – цитує аргентинця Corriere dello Sport.

Нагадаємо, у першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів "Ювентус" переміг "Монако" завдяки дублю Ігуаїна.

, а також у Viber