УКР РУС

Ідейє: Ми з Еменіке можемо привести Нігерію до трофею

10 лютого 2013 Читать на русском

Динамівець Браун Ідейє вірить, що його зв'язка з форвардом московського "Спартака" Еммануелем Еменіке може принести "Суперорлам" третє в історії золото на Кубку Африканських Націй, що проходить у ПАР.

При цьому Браун зізнався в інтерв'ю, Punch Nigeria, що чекає на важкий матч проти Буркіна-Фасо у фіналі, який відбудеться в Йоганнесбурзі.

Нагадаємо, Нігерія в середу в півфіналі легко впоралася зі збірною Малі, в той час як “жеребці” (таке прізвисько має збірна Буркіна-Фасо) лише в серії післяматчевих пенальті здолали Гану. У разі перемоги у вирішальному матчі “Суперорли” втретє в історії стануть найкращими в Африці, після тріумфів на домашньому чемпіонаті в 1980-му році та в Тунісі в 1994-му.

Ідейє, який забив другий гол “орлів” у півфіналі, стверджує, що він налагодив добре порозуміння з Еменіке, якого він називає “неегоїстичним партнером по атаці”:

“Еменіке - сильний гравець, і в той же час він чудовий партнер на полі. Велика рідкість знайти партнера, який розуміє, який тобі потрібен пас. Незважаючи на те, що ми граємо разом лише кілька тижнів, у нас чудове взаєморозуміння. Він завжди відчуває правильний момент, щоб притримати м'яч, поки хтось не відкриється. Граючи з ним, потрібно лише зайняти правильну позицію на полі, щоб отримати ідеальний пас.

Ми вже зустрічалися зі збірною Буркіна-Фасо на груповому етапі, тому чудово знаємо, як вони грають. Але й вони знайомі з нашим стилем гри, тому, я гадаю, на нас чекає важкий поєдинок”, - сказав Ідейє.