УКР РУС

Ідеє: Новий сезон намагатимемося провести більш вдало

5 травня 2012 Читать на русском

Нападник "Динамо" Браун Ідеє розповів, чому "біло-синім" не вдалося перемогти "Зорю".

- Чому не вдалося здобути перемогу в Луганську?

- Ми дуже розчаровані результатом матчу проти "Зорі". Луганська команда грамотно оборонялася великими силами, тому нам було важко створювати небезпечні моменти. Напевно, це був не наш день і, в цілому, не наш сезон. Тим не менш, цього року ми маємо зробити все, щоб кваліфікуватися до групової стадії Ліги чемпіонів.

- Чому ви не вийшли у стартовому складі на гру?

- Це питання краще поставити тренеру, адже саме він вирішує, хто буде грати зі стартових хвилин.

- Наскільки складно було увійти до гри з лавки запасних?

- У такому напруженому матчі було доволі складно увійти до гри. Чесно кажучи, я не зовсім розумію, чому я залишився в запасі зі стартових хвилин. Але, повторюся, це вирішує головний тренер.

- Чи був у вас момент у матчі, який міг би перетворитися на гол?

- У команди було кілька небезпечних моментів. Ми намагалися забити з усіх сил, але, на жаль, не вдалося. Напевно, цього дня успіх був не на нашому боці.

- Команда вийшла на одну з вирішальних ігор сезону з одним форвардом – Шевченком. Після вашого виходу Андрій відійшов трохи назад, і знову "Динамо" розраховувало лише на одного нападника. Як ви себе почуваєте в такій ролі?

- Чесно кажучи, протягом усієї моєї кар'єри, в усіх командах, за які я виступав, я грав за схемою із двома форвардами. Коли я один, мені буває складно чіплятися за м'яч. Коли ж форвардів двоє, кожен із них отримує більше вільного простору для дій.

- У чому причина дуже малої кількості створених гольових моментів біля воріт "Зорі"?

- "Зоря" оборонялася практично всією командою. У таких матчах гольові моменти завжди даються дуже складно.

- Із яким настроєм ви вийдете на останню цього сезону гру у футболці "Динамо"?

- Ми налаштовуємося лише на перемогу. Ми зобов'язані вийти на поле і подарувати позитивні емоції нашим уболівальникам. Попереду на нас чекає новий сезон, який ми будемо намагатися провести більш вдало.