УКР РУС

Ідеальний гол Балотеллі - "Мілан" переміг "Удінезе"

22 вересня 2015 Читать на русском

"Мілан" здобув першу виїзну перемогу в Удіне на стадіоні "Фріулі", перемігши місцевий "Удінезе" з рахунком 2:3.

Матчем між "Удінезе" та "Міланом" розпочали в італії 5 тур. 

Після непростої перемоги в Удіне "Мілан" довів свій актив до 9 очок у 5 турах Серії А. Як мінімум, до матчів другого ігрового дня "россонері" розділяють 3-4 сходинки турнірної таблиці з "Фіорентиною". 

"Удінезе" ж зазнає четвертої поспіль поразки й другої поспіль на своєму полі. Після 5-ти матчів у них залишається 3 залікові бали й місце в зоні вильоту.

"Мілан" ідеально розпочав поєдинок в Удіне з Балотеллі в старті. На 5 хвилині Маріо прекрасним ударом зі штрафного відкрив рахунок своїм голам у складі "россонері" після повернення і повторив своє "гольове досягнення" за "Ліверпуль" в АПЛ. Загалом СуперМаріо може занести цей поєдинок собі до активу. Гру він провів у властивій спокійній манері, але з користю для команди. Балотеллі прикрасив гру своєю технікою та ще заробив кілька жовтих карток для суперника.

Подвоїв рахунок Бонавентура після ідеального пасу від капітана Монтоліво. А вже у кінці першого тайму сам Джакомо від кутового прапорця асистував Сапаті.

Після перерви шалений старт видав "Удінезе". Господарі за 13 хвилин зуміли відіграти два м'ячі. Усі голи у ворота "Мілана" господарі організували з правого флангу, на якому розмістився Сапата після нестандартної заміни Міхайловіча: правого захисника Калабрію змінив центральний оборонець Алекс.

Але на більше господарів не вистачило. "Мілан" заспокоїв гру й мінімізував пожежі біля воріт Дієго Лопеса. Лише на останній секундах "Удінезе" змусили Монтоліво накричати на партнерів, а Лопеса здійснити сейв. У підсумку прем'єрна перемога "россонері" в гостях.

Італія. Серія А, 5 тур. Стадіон "Фріулі", Удіне

"Удінезе" - "Мілан" - 2:3  ВІДЕО

Голи: Баду, 51, Д. Сапата, 58 - Балотеллі, 5, Бонавентура, 10, К. Сапата, 45+1

Вилучення: Фернандес (У), 90+2, друга жовта