УКР РУС

Ібрагімовіч забив гол у матчі за Хаммарбю – Златан порушив закон, але йому за це нічого не буде

25 квітня 2020 Читать на русском

Нападник Мілана Златан Ібрагімовіч зіграв у товариському поєдинку за шведський клуб Хаммабрю.

Гра проти аматорського футбольного клубу проходила у форматі 3 тайми по 30 хвилин. Шведському форварду в одному з ігрових моментів вдалося прийняти передачу з глибини, відірватися від захисника і вийти один на один з воротарем, впевнено реалізувавши момент.

Ібрагімовіч придбав земельну ділянку в горах Швеції – форвард Мілана виклав солідну суму

Варто зауважити, що цей матч фактично опинився за межами закону. У Швеції дозволено займатися у групах, але аж ніяк не проводити будь-які ігри команд елітного рівня. Відтак двобій хитро замаскували під тренування, яке навіть транслювали по телебаченню, анонсуючи оригінальний матч. Хоч покарання Златан уникне, Шведська футбольна асоціація рішуче застерегла від повторення подібних інцидентів. Додамо, що такий же поєдинок провів ще один місцевий клуб – АІК.

До слова, всі гравці Мілана, крім Ібрагімовіча і Кессьє, вже повернулися до Італії і почали проходження двотижневого карантину. Однак Златан отримав дозвіл залишитися в Швеції, де він щодня тренується з Хаммарбю, власником 25% акцій якого він є.

Мілан отримав шанс зберегти Ібрагімовіча – швед вимагає гарантій

У поточному сезоні Ібрагімович провів 10 матчів за Мілан у всіх турнірах, забивши 4 м'ячі і віддавши 1 результативну передачу.