УКР РУС

Ібрагімовіч: Я людина з гетто зі своїм пам'ятником у столиці – вірив, що захоплю владу над світом

27 листопада 2016 Читать на русском

Форвард "Манчестер Юнайтед" Златан Ібрагімовіч з гумором і гордістю прокоментував встановлення йому пам'ятника при житті.

"Я дуже щасливий і пишаюсь. Швеція – моя країна, і, щоб я не робив, це для неї. Я завжди повертатимусь туди. Я не можу описати цього словами. У моїй кар'єрі було багато, і тут я отримую статую – не можу просити більшого", – розповідає офіційному сайтові МЮ Златан.

Статуя, створена художником Петером Лінде, є 2,7-метровою версією 35-річного шведа.

"Це схоже на жест або рух під час гри – типовий рух Златана. Я був трохи критичним, тому що хотів, щоб статуя була схожою на мене: масивна, потужна, магічна, крута! Лінде виконав велику роботу. Він великий художник, який має власний погляд на речі.

Я родом з невеликого району в Мальме, вони називають це гетто. І ось я отримую статую в столиці Швеції. Я не міг у це повірити, тому що я відчував себе іншим через моє походження (мати і батько емігрували до Швеції з Хорватії та Боснії відповідно, – прим.ред.). Але я вірив, що захоплю владу над світом, це точно", – додав Ібра.

Ібрагімовіч удостоївся статуї у Стокгольмі

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу