УКР РУС

Ібрагімовіч поіронізував над тріумфом Салаха, після чого забив 20-й гол у сезоні – магія від Златана

30 вересня 2018 Читать на русском

Златан Ібрагімовіч продовжує свою тріумфальну ходу в МЛС. Шведський нападник уже повторив рекорд Роббі Кіна та Лендона Донована, забивши 20 голів за сезон у складі Лос-Анджелес Гелаксі.

Днями 36-річний форвард поглузував над цьогорічною Премією Пушкаша за найкращий гол року, яка дісталась нападнику Ліверпуля Мохамеду Салаху. Його запитали, чи згоден він з таким вибором. Відповідь була чітка і в дусі Златана: "Ні. Хто заслужив? Я не бачив кандидатів. Якщо там не було моїх голів, мене це не цікавить.

Мій забитий м'яч повинен був там опинитись. Гол у ворота ФК Лос-Анджелес. Можливо, я буду там наступного року. Або, може, мій 500-й гол. Побачимо".

Ібрагімовіч забив 500-й гол у професійній кар'єрі – черговий шедевр в стилі шведа

Після цього Ібра оформив дубль у матчі МЛС проти Ванкувера (3:0). Перший з пенальті, який прийшов після його пасу, другий голом-ракетою з-за меж штрафного.

Ібрагімовіч забив 20 голів і віддав 5 гольових пасів у 24 матчах – другий результат у списку найкращих бомбардирів сезону (колумбієць Джозеф Мартінес забив 30). Однак його Лос-Анджелес Гелаксі посідає лише 7-е місце, що на межі одного очка з проходом у плей-офф.

Сам Златан перевершив гольовий доробок своїх попередніх двох сезонів. Після 30 він забиває, м'яко кажучи, не менше.

Нагадаємо, раніше були різні спекуляції щодо майбутного Ібрагімовіча, який може покинути МЛС. Зокрема, його сватали в Єгипет та рідний клуб Мальме.

Руні дублем допоміг ДС Юнайтед розгромити Монреаль