УКР РУС

Ібрагімовіч: Моє майбутнє не залежить від потрапляння "Манчестер Юнайтед" в Лігу чемпіонів

27 лютого 2017 Читать на русском

Златан Ібрагімовіч після тріумфального для себе і МЮ фіналу Кубка Англійської ліги має найкращий момент, аби диктувати свої умови.

Швед зізнався, що його рішення залишитись в "Манчестер Юнайтед", чи покинути клуб, не залежить від гри у Лізі чемпіонів. Утім Ібрагімовіч натякає, що без Моурінью і своєї суперформи його на "Олд Траффорд" не буде.

"Подивимось, як буде. До кінця сезону ще 2 місяці. Моє майбутнє не має нічого спільного з тим, чи МЮ потрапить в Лігу чемпіонів. Я ж приїхав сюди, коли клуб не грає там. Хтось просто вигадав історію, що я піду, якщо ми не кваліфікуємось в ЛЧ.

Є момент в кар'єрі, коли потрібні зміни. Я не переїхав до Англії раніше, адже це був поганий період. Прийшов тоді, коли відчув, що пора. Мушу подякувати тренеру за цей перехід. Моурінью зателефонував мені, а інакше я б не погодився. У нас з ним особливі стосунки. Я сказав лише, під яким номером маю грати. Навіть мої діти були за.

Якщо я не зможу вирішувати завдання на топі і не приноситиму результат, то завершу. Я не хочу бути, як ті футболісти, за яких грає тільки ім'я. Буду грати доти, доки даватиму результат", – цитує Златана The Telegraph.

Раніше Ібра потролив деякі топ-клуби своєю кількістю трофеїв.

Ібрагімовіч забив ефектний гол у фіналі Кубка ліги і став найкращим бомбардиром МЮ за 2 сезони