УКР РУС

Ібрагімовіч і Моурінью готові покарати Гвардіолу, чемпіон проти "Ліверпуля". Анонс 4 туру АПЛ

10 вересня 2016 Читать на русском
Автор: Олег Бабій

"Футбол 24" – про всі 10 матчів, серед яких виділяється битва титанів – Гвардіоли та Моурінью.

Субота, 10 вересня, 14:30

МЮ – "Ман Сіті"

Про головний мотив Дербі Манчестера вже все написано у нашому вчорашньому матеріалі. Відзначимо, що гості змушені обійтися без своєї головної ударної сили – Серхіо Агуеро, який пропустить матч через дискваліфікацію. Це може стати визначальним фактором у визначенні переможця.

Дискваліфікований: Агуеро ("Ман Сіті")

Прогноз "Футбол 24": 2:1

Субота, 10 вересня, 17:00

"Вест Хем" - "Уотфорд"

Одне із головних відкриттів минулого сезону – "Вест Хем" Славена Біліча – дещо прибуксував на старті. Лише одна перемога і одразу дві поразки. Ситуацію можна покращити вже сьогодні, бо приїхав "Уотфорд", у якого справи ще гірші – лише одне очко після трьох турів.

Травмовані: Крешвелл, Сахо, А. Айю, Керрол – Джа Джедже

Прогноз "Футбол 24": 2:1

"Мідлсбро" - "Крістал Пелас"

Скучивши за елітним дивізіоном після багатьох років існування у Чемпіоншипі, "Мідлсбро" взявся активно набирати очки. Команда Каранки з 5-ма очками перебуває на високому 6-му місці. А от для "Пелас" триває кошмар, який тягнеться ще з другого кола попереднього сезону. Наразі в "орлів" тільки 1 пункт і примарні перспективи на "Ріверсайді".

Травмовані: Хасбенд, Лідбіттер, Фабіо – Сако, Кемпбелл, Вільямс, Ремі

Прогноз "Футбол 24": 1:1

"Сток Сіті" - "Тоттенхем"

"Гончарі" поки що – найгірша команда старту сезону. У їх активі лише один пункт, але найгірша різниця м’ячів. Зважаючи на солідний кадровий ресурс господарів, очікуємо, що "шпорам" буде дуже непросто на "Британії". Тим паче, у лазареті опинився Роуз, а Дембеле пропустить матч через дискваліфікацію.

Травмовані: Айрленд, Афеллай, Батленд, Шакірі – Роуз

Дискваліфікований: Дембеле ("Тоттенхем")

Прогноз "Футбол 24": 1:1

"Арсенал" - "Саутгемптон"

Клод Пюель продовжує очікувати своєї прем’єрної перемоги на чолі "Саутгемптона" у чемпіонаті. На полі "Арсенала" реалізувати прагнення буде надскладно. "Каноніри" відчули смак крові, впевнено обігравши у минулому турі "Уотфорд", і налаштовані розвинути успіх.

Травмовані: Мертезакер, Пауліста, Велбек, Дженкінсон, Івобі – Гардош, Джеремі

Прогноз "Футбол 24": 2:1

"Борнмут" - "Вест Бромвіч"

"Вишні" поки що лише розчаровують, тоді як ВБА уже зумів у цьому сезоні тріумфувати – вивіз перемогу із арени "Крістал Пелас". Вміння команди Пюліса суворо зіграти в захисті і знайти свій шанс попереду може спрацювати й сьогодні.

Травмовані: Мінгз – Брант

Прогноз "Футбол 24": 0:1

"Бернлі" - "Халл Сіті"

Новачки еліти зійдуться між собою. "Халл" у минулому турі зазнав першої поразки, лише в компенсований час пропустивши від МЮ єдиний гол. Щодо "Бернлі", то команда Шона "Рудого Моурінью" Дайча поки що – повна загадка. Начебто обіграли "Ліверпуль", але при цьому поступилися "Суонсі", а "Челсі" дозволили буквально познущатися над собою.

Травмовані: Барнс – Макгрегор, Доусон, Одубайо, Брюс, Лаєр, Леніган

Прогноз "Футбол 24": 1:2

Субота, 10 вересня, 19:30

"Ліверпуль" - "Лестер"

Другий за рейтингом матч туру пройде на "Енфілді". "Ліверпуль" - нестабільний, усі три попередні матчі залишили різне враження. Стартова фантастична перемога над "Арсеналом" все ж насторожила дірками в обороні мерсисайдців. Поразка від "Бернлі" стала шоком. З "Тоттенхемом" провели солідну гру, але не зуміли перемогти. Щодо "Лестера", то чемпіон Англії лише у 3-му турі здобув першу перемогу в сезоні. Раньєрі переконаний, що тепер його команда додаватиме щоматчу, але в Клоппа на сьогоднішній поєдинок є власні плани.

Травмовані: Оджо, Клаван – Менді, Шлапп

Прогноз "Футбол 24": 2:1

Неділя, 11 вересня, 18:00

"Суонсі" - "Челсі"

Поки загальна маса переймається Гвардіолою та Моурінью, Антоніо Конте спокійно і впевнено робить свою справу. "Челсі" поки що – без очкових втрат, а гра проти "Бернлі" у минулому турі була ледь не еталонною. В Уельсі на "аристократів" практично напевно очікуватимуть труднощі, але це не повинно завадити їм здобути чергову перемогу.

Травмовані: ван Гінкель ("Челсі")

Прогноз "Футбол 24": 0:2

Понеділок, 12 вересня, 22:00

"Сандерленд" - "Евертон"

Ну а завершиться тур емоційним протистоянням Девіда Мойєса із своїм колишнім клубом. "Сандерленд" під керівництвом шотландця ще поки не перемагав, натомість "Евертон" Рональда Кумана демонструє практично 100-відсотковий результат, втративши лише 2 очки. Саме "іриски" виступатимуть у цьому протистоянні нехай і не дуже очевидними, та все ж фаворитами.

Травмовані: Ларссон, Манноне, Боріні, Джонс – Бешіч, Браунінг, Пеннінгтон, Маккарті

Прогноз "Футбол 24": 1:2

*******

"Футбол 24" розпочинає конкурс прогнозів на матчі АПЛ. Нагадаємо правила. Шляхом сліпого жеребу з-поміж учасників, які залишили свої прогнози під підсумками попереднього туру, автор обирає ОДНОГО суперника. Бали нараховуємо таким чином: точно вгаданий рахунок матчу – 3 очки, правильно передбачений підсумок гри – 1 очко. Приз за перемогу над "Футбол 24" – респект від усієї редакції, а також можливість побачити своє прізвище у підсумках туру.

На 4 тур ми отримали повідомлення лише від одного читача. Це John Ganaga. З ним і зіграємо із величезним задоволенням.

Сторінка автора у Facebook