УКР РУС

"І що далі: порадів, що внічию зіграли? І яке тут досягнення для Зорі", – Степаненко прокоментував фол Харатіна

8 жовтня 2018 Читать на русском

Півзахисник Шахтаря Тарас Степаненко поділився враженнями після матчу 11-го туру УПЛ проти Зорі.

"Результативність Мораєса? Намагаємося грати в атаці і контролювати м'яч, більшу частину матчу проводимо на половині поля суперника, і завдання нападника – забивати. Минулого року Факундо багато допомагав нам, в цьому сезоні Мораєс часто відзначається голами. Хочеться, щоб Жуніор продовжував в тому ж темпі і ще більше забивав.

"Харатін – це три матчі дискваліфікації". Чому Фонсеці і Вернидубу цілуватися не варто, а Шевчук прийшов "не із заводу"

Також повинні допомагати і футболісти, які виходять на заміну. Не завжди у нас виходить забити три-чотири м'ячі, буває, потрібна підтримка і від свіжих хлопців.

Грубий фол проти Тайсона? Розумію, що у Зорі свої завдання – їм хочеться забрати у Шахтаря очки, але не треба гравців травмувати, адже у нас крім чемпіонату є ще Ліга чемпіонів, попереду важливі матчі. Багато команд діють жорстко, ніхто не сперечається, але постійно грубо ззаду йти в підкати, часто – в ноги без м'яча...

Жахливий фол Харатіна проти Тайсона

Я вважаю, що це неправильно, і судді повинні реагувати на таке. Тайсону коліно ледь не зламали. Людина стрибає ззаду і б'є навмисно в коліно. Зараз будуть дивитися, але якщо він йому хрестоподібні порвав? І що далі: порадів, що внічию зіграли? І яке тут досягнення для футбольного клубу Зоря?", – цитує Степаненка офіційний сайт Шахтаря.

"Я такого ніколи не бачив": безумні дії судді ФІФА в матчі Шахтар – Зоря, який показав одне і тут же зробив протилежне