УКР РУС

"І нехай лише хтось мені засміється, приб'ю". Як Рамос боровся з діареєю, а затролили Ковачіча

13 березня 2018 Читать на русском

Захисник Реала Серхіо Рамос опинився в епіцентрі, можливо, головного курйозу року в європейському футболі.

Нагадаємо, що під час матчу Ейбар – Реал Серхіо Рамос покинув поле на п'ять хвилин через приступ діареї. Після гри наставник мадридського гранда Зінедін Зідан дотепно прокоментував інцидент зі своїм підопічним, мовляв Серхіо "трохи обіср*вся". Однак усе, що залишилось поза кадром, показали лише через декілька днів всюдисущі телекамери програми "El Día Después".

Рамос приїжджає у Реал на унікальному авто – найкумедніший транспорт у світі футболу

Спочатку Рамос повідомив головному арбітру про свою проблему та, отримавши дозвіл покинути поле, побіг у роздягальну. Одразу за своїм гравцем Зідан відправив лікаря Реала, який згодом розвеселив лаву запасних Реала звісткою про "маленькі неприємності" капітана.

У цей же момент відбувся ще один курйозний епізод. Медик Реала одразу після відвідин Рамоса в роздягальні повідомив Ковачічу, що ховарт проходитиме тест на допінг, а Іско дотепно висловився у бік партнера по команді: "Обрали тебе? Так Серхіо вже випорожнюється. Непогано, правда ж?".

Повернувшись на поле, Рамос за допомогою жестів у жартівливій формі звернувся до своїх одноклубників: "І нехай лише хтось мені засміється.... Приб'ю".