УКР РУС

І грошова мотивація не допомогла. "Баварія" - "Борусія" М - 1:1. ВІДЕО

14 грудня 2012 Читать на русском

Лідер першості зумів відвоювати лише один бал у "жеребців" із Менхенгладбаха.

Керівництво мюнхенського гранда пообіцяло гравцям винагороду, якщо "Баварія" здобуде перемогу. У випадку перемоги "Баварія" могла повторити свій рекорд сезону 2005/06 - завершити перше коло із 44 очками. У "Борусії" виявились свої плани.

Зі старту гри потенційний сценарій, коли "Баєрн" атакував, а "Борусія" захищалась, підтверджувався. Однак своїх нагод Франку Рібері та партнерам використати не вдалось, тоді як гостям було даровано право на пенальті. Після контроверсійного влучання снаряда в руку Боатенгу арбітр вирішив, що захисник "Баварії" став на заваді польоту мяча.

Після вмілої реалізації від Тобіаса Маркса все пішло не так. Атака "Баварії" втратила свій блиск і до кінця першого тайму так його собі і не повернула. Зате по перерві спрацював джокер Шакірі, який на пару з Рібері створював супернику проблеми.

Джердан сам і забив, але замість потопу нових голів ми отримали героїзації воротаря гладбахців Марка-Андре Тер Штегена. Воротар тягнув все, що міг, хоча й, правду кажучи, далеко не всі удари мюнхенців були захмарної складності. Мабуть, забракло таки Анатолія Тимощука з його гольовими рейдами у напад. 1:1 у підсумку, "Баварія" йде у коротку зимову відпустку безапеляційним лідером, маючи 42 пункти, а "Борусія" піднімається на шосту позицію - 25 балів.

"Баварія" - "Борусія" М - 1:1

Голи: Шакірі, 59 - Маркс, 21 (пен.)