УКР РУС

Хюттер: Не можна так просто порівнювати Динамо та Шахтар

26 липня 2017 Читать на русском

Головний тренер Янг Бойз Адольф Хюттер прокоментував поразку своєї команди у матчі проти Динамо.

"Перш за все, хотів би привітати Динамо з цієї заслуженою перемогою. Суперник сьогодні дуже вдало скористався своїми гольовими можливостями. У другому таймі ми спробували зробити все можливе, щоб, принаймні, забити один м'яч. Динамо нам, в результаті, шанс надало, і ми ним скористалися. Але я дуже розчарований, що після цього ми дозволили супернику дуже легко і просто забити третій м'яч.

Чи здивував чимось суперник? Скоріше, один з футболістів Динамо – Андрій Ярмоленко.

Чи штучне покриття домашньої арени буде козирем в матчі-відповіді з Динамо? Ми спробуємо скористатися всіма нашими перевагами. Звичайно, гра на штучному газоні відрізняється від гри на трав'яному покритті, але ми все-таки основну ставку робимо на нашу гру, а не на полі.

З ким було складніше грати на виїзді з Шахтарем, або зараз з Динамо? Тут не можна так просто порівнювати Динамо і Шахтар. Але я можу сказати, що Динамо виглядає більш агресивною командою, а Шахтар в більшій мірі спирається на індивідуальну майстерність своїх бразильських легіонерів.

Таким результатом я не можу бути задоволений. У першому таймі ми не дуже активно атакували, але оборонялися дисципліновано. Повторюся, Динамо вичавило сьогодні максимум зі своїх гольових нагод.

Сьогодні ми більше ставили на оборону, тому грали з одним нападником. Думаю, що в матчі-відповіді ми будемо використовувати іншу тактику", – цитує Хюттера Dynamo.kiev.ua.

Нагадаємо, Динамо перемогло Янг Бойз у першому матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Хацкевич та Суркіс прокоментували гру киян. Також дивіться відео голів та огляд матчу Динамо – Янг Бойз.

Добре, але мало. П’ять висновків матчу Динамо – Янґ Бойз