УКР РУС

Худжамов: Один тренер казав, що воротар має бути першим по бабах та горілці

5 липня 2018 Читать на русском

Голкіпер Маріуполя Рустам Худжамов дав відверте інтерв'ю для проекту "ОТДУШИВДУШУ".

Про воротарів

"Я хочу сказати, що воротарі можуть таке видати... Знав людину, яка стрибала з другого поверху бази в кущі якоїсь смородини тільки тому, що йому пацани пообіцяли дати на обід зайвий сирок. Він підійшов до вікна і – туди. Сам воротар, а думаєш: "Ну оце воротарюга".

Один тренер мені говорив, що воротар повинен бути першим по бабам, по горілці, стрибати, скрізь повинен бути воротар. Це душа компанії і людина-свято".

Про найбожевільнішого в Шахтарі

"Хто в Шахтарі "мочив" більше за всіх? Жадсон. Він таке "мочив", що страшно. Два найсильніших його "горбилі". Перший – на заняття з теорії він прийшов у шоломі індіанця. А другий... Ми сиділи у роздягальні після гри, і він "травив" мене за довгі руки. Я йому кажу: "Ти вагітний". Він такий животик мав після відпустки. А він мені показує вниз: "Так, вагітний, дивись, син одну ногу висунув".

"Наче вперше займатися сексом". Салах нагадував випускника інфізу, Клопп – викладача квантової фізики, а Зідан усміхався

Про алкоголь

"Я не п'ю вже років 10. Взагалі. Часто запитують: "Навіть пиво?". А я кажу, що пивом можна так "нарубатися", я навіть знаю чоловік 20 пивних алкоголіків.

Зрозуміло, в років 20 міг таке видати... Наприклад, спати під нічним клубом. Сил не вистачило до таксі дійти. Приліг відпочити, думаю, сил трохи піднаберу, батарея перезарядиться, і я піду далі. Ще й з одним футболістом поруч лягли, не буду називати його прізвища".