УКР РУС

Худжамов: Між собою домовились: менше розмовляти — більше працювати

15 вересня 2017 Читать на русском

Капітан Маріуполя Рустам Худжамов прокоментував старт своєї команди в новому сезоні.

"З таким складом не треба було втрачати очки в чотирьох іграх? У цій думці — очікування громадськості щодо нас, не більше й не менше. Зрозумійте: особисто я не грав у "вишці" півтора року, деякі мої партнери довше, а ще деякі — взагалі ніколи. Враховуйте це плюс момент переходу з Першої ліги в УПЛ, інші фактори… Ще раз скажу: на мою думку, поки непогано йдемо.

Чому в клубі не хочуть говорити про високі завдання? Говорити — легко, слідувати сказаному — складно. Ну, ми можемо вийти перед камерами і сказати: "У нас суперкоманда, розірвемо всіх і вийдемо в Лігу Європи!" Все це супроводжуватиметься тим, що дітки випускатимуть повітряні кульки, дівчата будуть розмахувати помпонами, а люди на трибунах усміхатимуться. При цьому ми можемо бути готові на 100% до кожного матчу.

Аж ось — випадковість, збіг обставин: нерівність на полі, помилка арбітра — наш фатальний промах — усе ламається… Розумієте? У футболі все може статися. Тому ми між собою домовились: менше розмовляти — більше працювати й іти до цілі. А наприкінці сезону порахуємо очки.

Чотири матчі на нуль? Вважаю, що це заслуга команди, а я просто підчищав помилки партнерів у деяких епізодах. До того ж кілька разів мені пощастило. Хлопці молодці, а не я.

Чого чекати від гри Маріуполя проти Зірки? Практичної гри — як із нашого боку, так і з їхнього", сказав Худжамов в інтерв'ю офіційному сайту Прем'єр-ліги.

Худжамов: Сказав би Путіну просто: "Від***сь від нас і дай жити спокійно"

Нагадаємо, матч 9-го туру Маріуполь — Зірка відбудеться в суботу, 16-го вересня. Час початку зустрічі — 17:00.