УКР РУС

Худжамов: До кінця року доживуть не всі клуби

24 березня 2020 Читать на русском

Голкіпер Маріуполя Рустам Худжамов поділився думками з приводу ситуації, що склалась в українському футболі у зв'язку з коронавірусом.

"На прикладі Італії бачимо, що недбале ставлення до коронавірусу призвело до жахливих наслідків. Не хотілося б такого в Україні. Вимушена пауза утворилася не з нашої вини. Цей фактор прийшов ззовні. Не хотілося б, аби уболівальники ризикували на трибунах.

"Футболісти тренуються як зазвичай, їм байдуже": Глєб про ситуацію з коронавірусом у Білорусі

Я думаю, що до кінця року в Україні доживуть не всі клуби. Не у всіх же був хороший фінансовий стан і до цього. Грошей буде менше, а проблем побільшає. Зарплати ж футболістам і співробітника клубу ніхто не відміняв. Нам в Маріуполі поки стабільно виплачують зарплату. 26-го числа нас повинні були зібрати, але посунули цю дату на невизначений термін. По-хорошому, потрібно дограти чемпіонат і все вирішити за спортивним принципом, але є форс-мажор. Ризикувати здоров'ям людей не потрібно", – сказав Худжамов в інтерв'ю телеканалу Футбол 1.

Нагадаємо, керівництво УПЛ сподівається відновити чемпіонат 15 травня, щоб встигнути дограти турнір до рекомендованої УЄФА дати – 30 червня. При цьому керівництво ліги не виключає, що чемпіонат доведеться зупинити остаточно.

"Ніхто не був готовий до цього пекла": Манчіні – про смерть друга, труни в Бергамо, збірну Італії та Євро-2020