УКР РУС

Худоб'як: Не думав, що Карпати так вчинять зі мною, був шокований поведінкою Смалійчука

3 березня 2018 Читать на русском

Екс-капітан Карпат Ігор Худоб'як розповів про свій перехід в Акжайик, а також пригадав деякі моменти з кар'єри у Львові. Зокрема, півзахисник розповів про стосунки з вболівальниками Карпат та про своє бачення майбутнього команди.

"Нещодавно підписав контракт на рік, вже три тижні на зборах з командою в Туреччині. З того, що встиг побачити на зборах, Акжайик – добротна команда, місцеві гравці також доволі кваліфіковані. Проте чемпіонат, звісно, все покаже.

Звісно, вплинуло те, що там зараз багато українців. Хочу показати, що ще мене рано списувати, хочеться радувати вболівальників перемогами.

Худоб'як: Друді дуже хотів тренувати, одного разу мало не побився з Наварро

Я вже бачив, що не буду грати в Карпатах, бо керівництво ставить на молодих, омолоджує склад. Там є завдання, щоб хтось з новачків вистрелив і можна було їх продати, аби заробити гроші. Тому я знав, що піду, просто не думав, що Карпати так вчинять зі мною. Я був шокований поведінкою свого земляка Смалійчука.

Інцидент з вболівальниками Карпат? Я взагалі не вважав це якимсь скандалом стосовно мене, бо вболівальники тоді мали право жорстко реагувати. Ми погано грали. Інша річ, що до дружини були претензії. Образливо було, що лізли до дружини, яка була з дітьми на матчі. Вона в емоціях написала у Facebook, почався новий скандал…

Дружина Худоб'яка наїхала на фанатів Карпат: "Позакривали свої писки і дружньо забули дорогу на стадіон"

А по мені – вболівальники просили зняти футболки клубу, аби показати, що ми не заслуговували на той момент носити форму Карпат. Ми згодом зустрічалися, фанати були в нас на базі перед кубковим матчем з Прикарпаттям. Тоді ми потиснули один одному руки. Взагалі, з вболівальниками в мене не було жодних проблем.

Мені здається, що там єдина надія – на хлопців. За досвідченого тренера хлопці будуть стояти. Там всім керує Друді, то не знаю, як хлопці дадуть цьому раду. Хочеться, щоб команда грала добре і, по можливості, щоб футболістів продавали і вони йшли в кращі клуби", – цитує Худоб'яка Sport Arena.