УКР РУС

Худоб'як: Дулуб намагається покращити мікроклімат у "Карпатах"

30 листопада 2016 Читать на русском

Капітан "Карпат" Ігор Худоб'як розповів про зміни у львівській команді з приходом Олега Дулуба.

– Зі сторони здалося, що "Карпати" помітно додають з кожним матчем і отримують насолоду від гри. А які відчуття в середині колективу?

– Поки не відчувається особливого прогресу, адже основне у нашій ситуації – це результат, а його зараз немає. Складно сказати, чи ми прогресуємо. Перемоги і успішні результати дадуть ствердну відповідь на це запитання.

– Що саме змінилося з приходом нового тренера? Експерти акцентують увагу на новій тактичній схемі, сам Олег Дулуб відзначав позитивні зміни у командній психології...

– Кожен тренер має свою методику тренувань і погляди на футбол. Олег Анатолійович додав щось своє. Дійсно тренер намагається покращити мікроклімат у колективі, змінити психологію. Очевидно, що коли ти знаходишся внизу турнірної таблиці, то почуваєшся пригнічено. А ще коли довго не виграєш, то причин для позитиву зовсім мало. Змінилася і тактика, загалом відбулося багато позитивних змін.

Підписуйтесь на push–повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу