УКР РУС

Худоб'як: Друді дуже хотів тренувати, одного разу мало не побився з Наварро

28 лютого 2018 Читать на русском

Екс-капітан львівських Карпат Ігор Худоб'як розповів про внутрішнє життя команди при Серхіо Наварро.

За словами Ігоря Худоб'яка, який нещодавно перейшов у Акжайик, йому потрібно було раніше піти з Карпат, а Даріо Друді ледь не побився з іспанським фахівцем Серхіо Наварро через свої тренерські амбції, повідомляє Sport Arena.

"Мінімальні сумніви у доцільності всіх змін у мене почалися, коли з команди на зборах в Польщі буквально забрали Євгена Боровика і Олексія Дитятьєва. Я не зрозумів, як можна було забрати, наприклад, Боровика, після такої хорошої весни.

"Головна проблема – дехто з легіонерів нічого не знав про Україну". Даріо Друді – про "Лос Карпатос", роботу в Монако і складне дитинство

Все ж найгірше розпочалося після програшу Вересу та вильоту з Кубку. У вересні так все сталося, що на багатьох людях в Карпатах ставили хрест. Напевне, треба було раніше піти з команди та серйозніше ставитися до стосунків з клубом. У мене в контракті не було якихось перестраховок, я б не думав, що до мене так могли поставитися.

Друді тоді у всі справи влазив — дуже хотів тренувати. Було б набагато легше, якби не втручався. У матчі з Олімпіком в Києві (0:0) справа дійшла до того, що вони з Наварро ледь не побилися в роздягальні. Як ви думаєте, це могло впливати на нашу гру? Я думаю, що в Наварро могло щось вийти, якби йому ніхто не заважав", – сказав Худоб'як.

Загалом протягом своєї кар'єри у Карпатах Худоб'як зіграв 309 матчів та забив 37 голів.