УКР РУС

Хуанде Рамос: Очікую непростої і відкритої гри

24 жовтня 2013 Читать на русском

Головний тренер "Дніпра" Хуанде Рамос поділився очікуваннями від матчу 3-го туру Ліги Європи проти "Пасуш де Ферейра".

"У такому короткому турнірі як груповий етап Ліги Європи, важливо набирати максимальну кількість очок у кожному матчі. Ситуація склалася таким чином, що зіграно всього лише два тури. Господарі поля не дуже вдало почали турнір, і у них в майбутньому поєдинку завдання обов'язково виграти.

У нас ситуація дещо краща, але при цьому ми ще далекі від того, щоб пройти в наступну стадію турніру. Так що я очікую непростої і відкритої гри. Хто буде точнішим в своїх діях, той і переможе.

Хто є фаворитом у майбутній зустрічі? До початку гри шанси у кожної команди на перемогу 50 на 50. Як почнеться гра, подивимося, хто краще адаптується до таких складових як поле, погода - подивимося, якою вона буде. До гри слід говорити про повну рівність сил.

"Пасуш" грає вдома, і як я вже говорив, повинен перемагати. Якщо вони не виграють, то шанси пройти далі у них істотно зменшаться. Це вкрай важлива для них гра. Команда може проявити всі свої сильні сторони. Нам треба буде докласти максимум зусиль", - сказав Рамос.