УКР РУС

Хто представлятиме Харків у Національному фіналі Red Bull Neymar Jr's Five?

22 травня 2018 Читать на русском

19-го травня у Харкові відбувся черговий загальний відбірковий турнір міжнародного футбольного змагання Red Bull Neymar Jr's Five, метою якого є визначення найсильнішої команди України, яка в липні боротиметься з переможцями інших країн у Світовому фіналі.

Аж 37 команд харківських футболістів зібралось цього дня на полях Парку Горького. Боротьба була запеклою, адже на кону перепустка до Національного фіналу у Києві.

В результаті 16 червня на полі Національного фіналу у Києві змагатимуться переможці Харкова – команда, яка і минулого року перемогла, – KVADR, та команда, що посіла друге місце – ZEF.

KVADR з самого початку демонстрував свій переможний запал, розбиваючи суперників з рахунком 5:0 у 1/8-ій та у чвертьфіналі. У півфіналі цю суху тенденцію порушила команда Atilog.ua-Атлетик Харків, яка розпочала рахунок забивши гол у ворота KVADR. Лише всередині матчу KVADRу вдалося відігратись і майже на останніх секундах забити другий переможний гол.

З іншого боку турнірної таблиці ZEF забивав порівняно менше голів, але впевнені перемоги з рахунком 1:0 у 1/8-ій та у чвертьфіналі довели ZEF до півфіналу, де продовжуючи вигравати в суху, ZEF відправив два голи у ворота PSB.

У фіналі видовищного протистояння не склалося. Чи то ZEF розслабилися від розуміння, що квиток до Києва вже в руках, чи щось інше завадило гравцям захистити свої ворота від нападів противника, та KVADRу вдалося за 10 хвилин забити усі 5 голів, і таким чином стати однозначним переможцем харківського відбіркового турніру.

У матчі за третє місце PSB впевнено обіграв Atilog.ua-Атлетик Харків з рахунком 3:1, але за правилами цьогорічного турніру лише перших два місця проходять до Національного фіналу.

Сьогодні нам вдалося у нелегкій боротьбі перемогти в цьому чудовому турнірі. Почуття та емоції переповнюють, всі дуже щасливі, раді. Ми, чесно сказати, не розраховували, що нам буде в цьому турнірі легко. Були дуже сильні команди, ми іноді програвали, але змогли проявити силу та характер і досягти найвищого результату. Тепер будемо готуватися до поїздки на всеукраїнський фінал у Києві. Звичайно ж будемо вести підготовку та тренуватися для того, щоб і там показати максимальні результати. Все було гарно організовано, було багато позитивних моментів. Хотілось би, щоб побільше таких турнірів проходило у Харкові і в Україні! В Бразилію хочемо, надіємось все у нас получиться!,
ділиться враженнями капітан команди "KVADR" Ігор Шишка.

16 червня KVADR і ZEF зустрінуться у Києві з фіналістами інших міст та переможцями студентських турнірів, щоб позмагатись за головний Національний трофей та поїздку у Бразилію на Світовий Фінал!

Попереду ще кваліфікації Red Bull Neymar Jr’s Five у Вінниці та Києві.
Встигніть зареєструвати свою команду та позмагатися за головний титул!

Щоб дізнатися про українські відбіркові турніри та правила Neymar Jr’s Five, відвідайте веб-сайт www.neymarjrsfive.com та зареєструйте свою команду.

За результатами студентських та загальних кваліфікацій 17 кращих команд змагатимуться в Національному Фіналі у Києві, команда-переможець якого забезпечить собі квиток до Бразилії, де боротиметься за звання Чемпіона Світу.

Чемпіонат проходить за підтримки Асоціації Футзалу України.

Медіа-партнери: Football.ua, Bigmir, Футбол24, Обозреватель;

Партнер: Panasonic.

Про Neymar Jr's Five

Neymar Jr’s Five – це авторський турнір з міні-футболу світової легенди Неймара, в якому гравці віком від 18 до 25 років з усіх куточків світу разом віддаються спільній пристрасті: футболу. Це динамічне, технічне і цікаве змагання. Понад 60 країн із 6 континентів проведуть відбіркові турніри, де гравці змагатимуться зі спільною мрією – пройти шлях від локального відбору до національного фіналу, та здобути квиток на Світовий фінал, який вже втретє проходитиме на стадіоні Instituto Projeto Neymar Jr у Прая-Гранді, Бразилія.

Про Instituto Projeto Neymar Jr

Instituto Projeto Neymar Jr – приватна, некомерційна організація соціального напрямку, створена гравцем та його сім'ю. Розташована в Jardim Glória, у Прая-Гранді, де Неймар провів значну частину свого дитинства. Інститут площею 8,400 кв.м. є освітнім та спортивним комплексом, який призначений для 2470 дітей з малозабезпечених сімей віком від 7 до 14 років та їх сімей.

Календар наступних кваліфікацій Neymar Jr’s Five:

2 червня – Вінниця

9 червня – Київ

Національний Фінал Neymar Jr's Five:

16 червня – Київ