УКР РУС

Хто був найкращий у матчі "Баварії" та "Борусії Д". Огляд 8 туру Бундесліги

7 жовтня 2015 Читать на русском

Згадаймо матчі минулого туру Бундесліги і визначмо найкращого на полі у кожній зустрічі.

"Дармштадт" - "Майнц" - 2:3
Гравець матчу: Юнус Маллі ("Майнц" )
Маллі забив свій 12 гол у календарному 2015 році і шостий у цьому сезоні. Півзахисник взяв участь у шести з 14-ти ударів "Майнца" по воротах (три постріли завдав сам і стільки ж підготував).

"Хоффенхайм" - "Штутгарт" - 2:2
Гравець матчу: Кевін Фолланд ("Хоффенхайм")
Фолланд відзначився другим поспіль дублем. До цього у своїх 105 іграх Бундесліги він двічі забив в одному матчі лише одного разу. Двадцятитрирічний вінгер взяв участь у найбільшій кількості дуелей на полі (33).

"Борусія М" - "Вольфсбург"  - 2:0
Гравець матчу: Ібрагіма Траоре ("Борусія М")
Траоре відіграв ключову роль в  атаці "лошаків". Завдяки прекрасному сольному проходу Траоре забив свій перший гол у сезоні та завдав найбільше ударів по воротах у матчі (3). 

"Герта" - "Гамбург" - 3:0 
Гравець матчу: Ведад Ібішевіч ("Герта" )
Ібішевіч забив двічі "цапам", як і у попередньому матчі проти них. Для своїх голів 31-річному боснійському форварду знадобились лише три удари. Крім того, він дуже активно переміщався по полю (11,4 кілометра).

"Гановер" - "Вердер" - 1:0
Гравець матчу: Саліф Сане ("Гановер")
Сане забив свій перший гол у сезоні. Цікаво, що всі свої 5 голів у Бундеслізі 25-річний французький захисник забив після стандартних положень. Сане у матчі був 52 рази з м'ячем і виграв 69 відсотків своїх дуелей.

"Інгольштадт" - "Айнтрахт" -  2:0
Гравець матчу: Паскаль Грос ("Інгольштадт")
Грос забив перший гол матчу та взяв участь у восьми з 14 ударів "Інгольштадта" у цьому матчі.  Двадцятичотирирічному півзахисникові вдалось 81 раз бути з м'ячем.

"Шальке" - "Кельн" - 0:3
Гравець матчу: Антоні Модест ("Кельн")
Модест завдав половину ударів "цапів" (6 з 12) і вчетверте у сезоні забив перший гол матчу (найкращий показник сезону серед усіх команд).

"Байєр" - "Аугбург" - 1:1

Гравець матчу: Марвін Хіц ("Аугбург") 
Хіц став справжнім стражем воріт гостей. Хіц відбив сім із восьми ударів по воротах. Завдяки цьому одне очко  - на вагу золота.

"Баварія" - "Борусія Д" - 5:1
Гравець матчу: Роберт Лєвандовскі ("Баварія")
Дванадцять голів у восьми турах вдалось забити лише двом гравцям до Лєвандовскі: Герду Мюллєру (сезон-1968/69) та Крістіану Мюллєру ("Кельн", 1964/65). Дев'ять голів за три матчі поспіль у Бундеслізі не забивав ніхто, окрім Лєві.