УКР РУС

"Хрестоносці" показали, хто справжній господар. "Іллічівець" - "Волинь" - 1:2

26 липня 2014 Читать на русском

Сьогодні стартували в новому чемпіонаті й підопічні Миколи Павлова та Віталія Кварцяного.

Через військові дії на Донеччині маріупольська команда розпочала цей сезон у Луцьку. Тому "волиняни" у цьому матчі були номінальними гостями. І розпочали маріупольці по-господарськи. Вже на шостій хвилині Сімініну м’яч влучив у руку в карному майданчику і арбітр без вагань вказав на "позначку". Виконувати вирок взявся Владислав  Кулач. І гравець молодіжної збірної України без проблем переграв Кичака.

Після цього гравці "Іллічівця" відійшли назад і почали грати за рахунком. У "хрестоносців" комбінаційна гра також не клеїлася. Підопічні Кварцяного намагалися пройти оборону суперника за рахунок довгих передач. Тривала така гра аж до 86 хвилини, коли Ерік прекрасним прямим ударом зі штрафного пробив Гальчука.

Вдруге капітулювати Євгена змусили Бабенко за активної допомоги Кобахідзе. Руслан на останніх хвилинах виконав високу подачу зі штрафного, Олександр не збіг влучити по сфері, але своїми діями завадив голкіперові вийти на м’яч. Останній же знайшов шпарину між воротарем і стійкою й пірнув у сітку воріт.

Таким чином, "хрестоносці"  починають цей сезон із перемоги. Хоча ще залишають багато питань до тієї гри, яку вони показали у прем’єрному матчі. "Іллічівець" же складає зброю у своєму "домашньому" матчі в гостях.

"Іллічівець" - "Волинь" – 1:2

Голи: Кулач, 6 (пен.) - Ерік, 86, Бабенко, 92

Детальніше про перебіг подій у матчі дивіться тут.