УКР РУС

"Хотіли довести, що не причетні до нечесних ігор": півзахисник Миная – про скандал перед матчем з Шахтарем

9 травня 2021 Читать на русском

Вінгер закарпатців Данило Книш пояснив, чому команда тривалий час відмовлялася виходити на матч 25-го туру УПЛ з Шахтарем (0:4).

"Наше рішення не виходити на поєдинок було викликано котируваннями ставок букмекерів, які аномально підскочили. Важливо було оперативно прийняти якесь рішення, бо кожна наша невдала дія на футбольному полі могла сприйматися як допомога Шахтарю.

Резонанс навколо Миная: Денисов приголомшив сумами ставок на двобій проти Шахтаря

На мій погляд, навіть якщо б ми грали в найсильнішому складі, то було б дуже складно домогтися хоча б нічийного підсумку, який би дозволив нам продовжити боротьбу за виживання. Просто своїм протестом ми хотіли довести, що не причетні до нечесних ігор. А що стосується нашого складу – то тут теж нічого надзвичайного. Грали ті, хто був в строю.

До речі, жодних заборгованостей в Минаї немає. Днями повинні отримати зарплату за квітень. Тому прикро, що все закінчилося для Миная так сумно", – сказав Книш у коментарі Meta Ratings.

Нагадаємо, зустріч проти Шахтаря розпочалась із понад 30-хвилинним запізненням. Футболісти закарпатців зачинилися у роздягальні та відмовлялися виходити на поле. Зрештою, гра відбулася, Минай поступився з рахунком 0:4 та офіційно вилетів з УПЛ.

Шахтар офіційно взяв срібло УПЛ і зіграє в Лізі чемпіонів – Минай після скандальної драми програв і вилетів з УПЛ