УКР РУС

Хорватія вирвала перемогу над Косово та посунула Україну з першого місця

3 вересня 2017 Читать на русском

Хорватія дотиснула Косово у матчі 7-го туру відбору на ЧС-2018.

Нагадаємо, що арбітр 2 вересня зупинив гру через незадовільний стан газону, який зіпсувала потужна злива. Команди зіграли 27 хвилин, поєдинок відновився сьогодні о 15:30.

Як і очікувалося, Хорватія переважала свого суперника. Два хороших моменти у першому таймі мав Іван Перішіч, однак забити до перерви господарі не змогли.

Другий тайм пройшов під контролем господарів, однак великої кількості гольових моментів вболівальники не побачили, стан поля сильно вплинув на гру команд. Перішіч знову не використав свій момент у дебюті другої половини матчу. На 67 хвилині захисник Динамо Йосіп Піваріч ударом з лінії штрафного майданчика не зміг влучити по воротах. Через декілька хвилин хорвати все ж відкрили рахунок. Лука Модріч виконав навіс зі штрафного, який вдало замкнув інший оборонець Динамо Домагой Віда. На 90-й хвилині Йосіп Піваріч зірвав перспективну контратаку Косово, за що отримав жовту картку.

Після цього матчу Хорватія повернулася на перше місце групи І, маючи в активі 16 очок, Косово залишається на останній позиції з 1 пунктом. Україна займає 2-ге місце у цій групі з 14-ма очками.

ЧС-2018, група І, відбірковий матч

Хорватія – Косово – 1:0

Гол: Віда, 74.