УКР РУС

Хорватія – Україна: Передматчева прес-конференція Андрія Шевченка

23 березня 2017 Читать на русском

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко відповів на запитання журналістів на передматчевій прес-конференції.

"Загреб зустрів нас хорошою погодою. Мій дебютний матч за збірну був у Загребі? Якщо чесно, погано пам’ятаю цей матч, що тоді було, тим більше, що це стосується кар’єри гравця. В Хорватії завжди було складно грати, це добротна команда, тим більше зараз, коли у них стільки прекрасних гравців.

В якому функціональному стані перебувають гравці? Нам багато вдалось зробити за цей цикл, у нас було кілька днів і були визначені навантаження. У нас є можливість дивитися онлайн за гравцями на тренуваннях: з якою швидкістю, яку кількість метрів вони пробігають, а також як проходить їхнє відновлення.

Функціонально команда готова, бачимо, що вони у хорошому стані. Решта аспектів ми побачимо завтра, як вони себе покажуть у матчі. Завдання команди – створити пресинг у комфортній зоні Хорватії. А їхня зона комфорту – це середина поля. Чим більше ми пресингуватимемо, тим краще.

Будь-який позитивний результат буде для нас добрим, граючи тут на цьому стадіоні. Це сильна команда з класними гравцями. Хорватія має великий вибір гравців, що також важливо.

Щодо гравців, які мають мало ігрової практики. Ми переглянули їх, і вони готові. Ті гравці, які не мають достатньо практики, але вийдуть на поле, гратимуть тому, що я вірю у них. Результат дуже важливий. Його можна досягти різними шляхами. Нам важливо добитися результату, показуючи хорошу гру", – зазначив Шевченко.

Матч Хорватія – Україна відбудеться 24 березня о 21:45. Чачіч оголосив заявку на матч. Шевченко також визначився з остаточним списком гравців на гру, яку обслужить іспанський арбітр Матеу Лаос.Збірна України перед матчем провела збори в Австрії. На грі в Загребі очікується аншлаг.

, а також у Viber