УКР РУС

Хорватія – Іспанія. Євро-2016. Анонс

21 червня 2016 Читать на русском
Автор: Олександр Москаленко

"Футбол 24" представляє анонс матчу 3-го туру групи D Євро-2016, в якому зійдуться національні збірні Хорватії та Іспанії.

Хорватія – Іспанія

21 червня, 22:00. Бордо. "Матмю Атлантік"

Головний арбітр: Бйорн Кейперс (Нідерланди)

Телетрансляція на каналі "Україна", а також текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Іспанці вже забронювали місце в наступному етапі турніру, упевнено розгромивши турків. Дві перемоги дають можливість спокійно готуватися до матчу з Хорватією, але від цього поєдинок стане не менш принциповим. Хорвати, які втратили перемогу над Чехією, будуть намагатися проявити себе якнайкраще з лідером групи D.

Виграючи 2:0 по ходу зустрічі, хорвати дозволили чехам зрівняти рахунок

Хорватія має в активі 4 очки і посідає наступну після Іспанії сходинку в групі D. В минулому матчі з чехами команда Даріо Срни і Домагоя Віди впустила важливу перемогу, яка могла б гарантувати перепустку до 1/8 фіналу турніру, але хорвати побажали зберегти інтригу до останнього туру. В матчі з іспанцями балканцям доведеться показати свої найсильніші сторони, щоб зупинити атакувальних гравців суперника, які, схоже, набрали бойову форму. Ну і вгамувати своїх активних уболівальників, які в минулому матчі стали причиною вимушеної зупинки гри. Вони навіть погрожували зірвати матч з Іспанією, а це вже серйозний привід для хвилювань.

Модріч не допоможе Хорватії у матчі з Іспанією

Іспанці ефектно перемогли турків, а Мората відзначився дублем

Підопічні Вісенте дель Боске вже виконали завдання по виходу з групи. Завершити груповий етап не тільки ефективно, але й ефектно допоможе перемога над Хорватією, яка може стати 3-ю поспіль для іспанців. Цьогорічний турнір не надто щедрий на голи, тому нещодавня перемога іспанців над Туреччиною (3:0) виглядає більш ніж переконливо. Піренейці спробують не розгубити свій атакувальний запал і на повному ходу увірватися до 1/8 фіналу Євро, де на неї будуть чекати ще більш серйозні завдання.

Збірній Іспанії підкорилось неймовірне досягнення на чемпіонатах Європи

Орієнтовні склади

Хорватія: Субашіч Врсалько, Чорлука, Віда, Стрініч Ковачіч, Бадель Брозовіч, Ракітіч, Перішіч Манджукіч.

Іспанія: Де Хеа – Хуанфран, Рамос, Піке, Альба – Бускетс, Іньєста, Фабрегас – Сілва, Мората, Ноліто.

Людина дня. Даріо Срна – без батька, крізь сльози