УКР РУС

Хомин: Шуфрич думає, що немає сенсу платити гравцям, якщо наступного чемпіонату не буде

7 травня 2015 Читать на русском

Півзахисник "Говерли" Андрій Хомин розповів про ситуацію в клубі.

"Минулого тижня ми тренувалися в загальній групі, все було, як завжди. А перед матчем В'ячеслав Грозний сказав, що Хомин, Герасим'юк і Шацьких за наказом Олександра Шуфрича усунені від участі в матчі. Про причини такого рішення сказано не було нічого.

Виходить, що бреше або головний тренер, або віце президент. Але я поки не знаю, як все є насправді.

Мене і Герасим'юка звинувачували в здачі матчу? Я чув цей запис з роздягальні. Ну, що сказати. Читав потім, що і Федерація футболу України розглядалося питання про те, чи був матч "Говерла" - "Зоря" дивним, ну, і читав, що Герасим'юк у підсумку виявився за всіма показниками одним з найкращих на полі в той день. Та й взагалі - навіть чисто візуально будь-якій людині, що розбирається у футболі, було зрозуміло, що ніякої здачі гри або командою, або окремими гравцями не було. Це просто смішно. Не знаю, як могло прийти таке в голову. Але Олександр Шуфрич після матчів часто буває запальним, часто говорить багато і люто, із звинуваченнями і претензіями. Емоції, і, напевно, не більше того.

Щодо боргів, то мені закрили нещодавно попередній сезон. Ні за один місяць нинішнього сезону я зарплату не отримував. Тобто, борги вже за 11 місяців. Ну, тут все як відбувається: граєш місяць, тобі кажуть: "гроші будуть наступного тижня". Чекаємо - нічого. І так кілька разів. Потім раз - дали півзарплати, через місяця півтора-два - ще півзарплати. Ось так і набігає рік боргів.

Не так давно один з помічників тренера приніс на тренування "Forbes", відкрив, каже: "дивіться". А Там Нестор Шуфрич в двадцятці найбагатших людей країни. Ось і відповідь.

Я так думаю, що власники клубу чекають закінчення сезону. Поки ж невідомо, чи буде наступний чемпіонат, і чи будуть в ньому брати участь клуби з фінансовими проблемами. Напевно, люди думають, що немає сенсу платити гравцям, якщо наступного чемпіонату не буде", - сказав Хомин.