УКР РУС

"Холодна війна" по-українськи. "Футбол 1"/"Футбол 2" і "Динамо" Київ висловились про напружені взаємини

18 липня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" звернувся до представників двох сторін конфлікту, щоб дізнатись їхню думку щодо ситуації, яка склалася між футбольним клубом "Динамо" Київ і телеканалами "Футбол 1"/"Футбол 2".

Останнім часом відносини між "Динамо" і телеканалами "Футбол 1"/"Футбол 2" стали "прохолодними". Керівництво клубу централізовано заборонило своїм представникам давати коментарі (поза вимогами регламенту) вищезгаданим телеканам. Ситуація була спричинена різкими висловлюваннями експертів телеканалів "Футбол 1"/"Футбол 2" Сергія Морозова та Віктора Леоненка на адресу гравців "Динамо" в кінці минулого сезону. Останнім проявом конфліктної ситуації стала відмова гравців від спілкування з журналістами телеканалів "Футбол 1"/"Футбол 2" після матчу за Суперкубок України та недопуск представників телеканалу в роздягальню після фінального свистка.

"Футбол 24" звернувся за коментарем до офіційних осіб клубу та телеканалів, щоб дізнатись точку зору директора "Футбол 1"/"Футбол 2" Олександра Денисова і віце-президента ФК "Динамо" Київ Олексія Семененка стосовно напружених стосунків між сторонами.

Олександр Денисов, директор телеканалів "Футбол 1"/"Футбол 2"

"Ніхто ні за ким не бігає. Є регламент, згідно з яким головний тренер "Динамо" дав коментар. Потім хтось пише, мовляв, не дали коментар і так далі. Мені це нагадує анекдот про дівчину, яка стоїть на балконі і кричить до чоловіка, котрий йде по вулиці: "Чоловіче, я вас боюсь". Чоловік запитує: "Чому?". Дівчина відповідає: "Ви мене згвалтуєте". Чоловік: "Так ви ж на балконі". Дівчина: "Так я зараз спущусь". Ось це приблизно такий же випадок. Є коментар згідно з регламентом, а далі хто там чого не хоче... Якщо не хочуть – і не треба.

По-моєму, хтось із цього роздуває таку історію. Канал готовий працювати, співпрацювати. "Динамо" не дає коментар телеканалу "Футбол". Ну, нехай "Динамо" не виходить на матч, який показує телеканал "Футбол". Якщо протест до кінця, то нехай не вийдуть на матч Ліги чемпіонів, адже його буде показувати канал "Футбол". При чому тут коментар? Адже ми коментарі не для каналу "Футбол" пишемо. Це те, що хочуть чути вболівальники, так само, як і бачити матч, правильно? Ну, тоді для чого це все?", – сказав Денисов.

Олексій Семененко, віце-президент ФК "Динамо" Київ

"Вважаю, що про взаємини, що склались на сьогоднішній день між нашим клубом і телеканалами "Футбол 1" і "Футбол 2", краще, глибше і більш охоче, з огляду на їх "високий професійний рівень", скажуть експерти цих телеканалів – Морозов і Леоненко. Адже після оцінок гри нашої команди і діяльності клубу в цілому, висловлених вустами цієї візуальної медіа-зірки, мені коментувати вже нічого...", – сказав Семененко.

Траволта збентежений. 6 особливостей українського футболу, які здивували б героя "Кримінального чтива"

Що ви думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях!